Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutooooor,unde gasesc colorant alimentar verde?

criscodrin

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de criscodrin

Avetii alte idei?

id="quote">id="quote">

La supermarcket, sau la piata, daca aveti piata din aceea unde se vand la tarabe produsele spicifice aduse din Ungaria.

Alta idee ar fi cu zeama de spanac, ptr verde, zeama de sfecla rosie, ptr culoare rosie, zeama de morcov ptr portocaliu, etc..mai erau idei de colorantii naturali.

Oricum, fetele stiu mai bine.[flo]

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

De asemenea, daca doresti poti pudra cocos verde (depine si ce tort faci).

[cheers]

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Poti cumpara colorant albastru si galben care combinate dau verde! [:D]Tot teren de fotbal i-am facut si lui Mihnea, dar jucatorii si poarta erau de plastic, cumparate de la magazinul Wilton din spatele Cocorului.Albastru si galben gasesti in Cora, Auchan, Carrefour...Edit: vad ca nu esti din Bucuresti...Nu stiu unde poti gasi. Poate este mai bine sa cauti cocos verde sau spanac. [:D]Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)Creatii culinare

Multumesc Adriana pt sfat,am si eu porti si fotbalisti si tocmai de aia vroiam sa fac un tort baietelului meu teren de fotbal.M-am gandit si eu la varianta combinarii culorilor dar practic nu eram sigura ca o sa-mi iasa.Am pe mama in Bucuresti si vroiam sa stiu unde sa o trimit sa caute.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...