Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mini hoti de buzunare cu studii la Paris

Recommended Posts

• Administrators

In afara de olimpici avem si de astea:

In traducere sumara - in Amsterdam au prins 5 copii cu varsta intre 9 si 11 ani - de meserie hoti de buzunare - care au invatat meseria la Paris. Se pare ca au si un plasator.

Infiorator -ce fel de parinti au acei copii>? De ce mereu e vorba despre hotii din Romania? acum copii...

http://www.telegraaf.nl/binnenland/57564931/Mini-zakkenrollers_opgeleid_in_Parijs.html?p=1,1

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sunt fe-no-me-nali! Am si eu ceva de povestit, sa vad daca pot sa redau... Pe mine m-a [soc] "calificarea" lor...

Au aratat aseara aici, la stirile nationale, un grup de vreo 9-10 adulti furand dintr-un magazin, surprinsi pe camera de supraveghere a magazinului. Pe la noi pe-aici sunt rara avis.

Cand i-am vazut la stiri furand mi s-a strans sufletul inca inainte sa se spuna ca sunt "so called romanian gipsy" si-mi venea sa strig la saracul vanzator "waaatch oooout". Aveau o scoala in ei, nemaipomeit, dar daca ziceti ca o incep de mici copii, nu ma mai mir ca ajung sa aiba PhD in domeniu!

S-au imprastiat prin magazin (un non-stop de genul celor din benzinarii, cred) si in timpul in care doi (un el si o ea) erau la casa, ceilalti zumzaiau printre rafturi. El platea, iar ea, ghici? Avea o basma/esarfa mare in cap si la un moment dat a inceput sa si-o aranjeze: o desfacea complet in aer, o tinea asa un pic, timp in care isi freca ceafa de naframa aia si o punea inapoi, totul cu niste gesturi naturale. Ei, dar numai bune gesturi de a obstructiona cu naframa vederea vanzatorului, care a declarat ca el nici macar n-a stiut ca a fost furat (in valoare de $1500, btw). Asta se intampla in vancouver. Saracii politisti i-au prins prin edmonton si s-au confruntat cu aceleasi tactici de confuzare, cu un pic de jena au spus ca ei au arestat 7 si ca nu sunt siguri, dar ei cred ca vreo 3 au scapat in momentul confruntarii distragandu-i. Cica sunt pe-aici din 2005 si in acelasi stil au furat si bijuterii de sute de mii de dolari in cateva minute.

Curioasa as fi ce-i determina sa fie asa! Ca o colega indianca a fetei mele i-a zis anul trecut ca mama ei ne uraste ca suntem rasisti cu neamul lor indepartat (adica gipsy), da' uite ce "ambasadori" trimit. Poate-i scoate indianca pe bail sa-i duca acasa la ea, ca tare m-am socat cand mi-a spus copila. [bang]

[flo]

Au mai fost un copil roman prinsi in Dordrecht la furat. Erau mai multi dar au prins doar unul. O buna prietena a mea care locuieste acolo a fost rugata sa mearga la Protectia copilului sa faca pe translatorul.

Cica urla copilul si zicea ca se omoara daca nu ii dau drumul.

Se pare ca vor sa il trimita la Amsterdam la un loc cu ceilalti si au spus la tv ca nu vor sa ii trimita in tara pentru ca in 2 saptamani ar fi inapoi. Cvor sa puna problema la nivel european, sa ii decada pe parinti din drepturile parintesti, sa ii plaseze in familii care se ocupa de copii, sa poata merge la scoala, pentru ca altfel devin o plaga.

Oricum numele nostru e terfelit in continuare.

Pozele mele

sunt curioasa cum va rezolva romania in mod onorabil aceasta problema rusinoasa.

caci ar cam fii cazul odata.

si sper ca rezolvarea nu se va rezuma doar la emisiuni bataie de joc gen hai sa facem haz de necaz cu trupele de comedianti sau acel huidu si gainusa care i-am vazut ca umbla prin "belgica" ca sa ia interviuri romanilor de etnie roma, ci la modul serios.eu una nu stiu cum le mai arde romanilor de ras cand este vb despre ceea ce se intamnpla.este rusinos, este degradant, este inadmisibil.

ma incearca un sentiment de adanca rusine.

este f usor sa faci filme gen borat si sa razi pana pici in cap, este f usor sa zici asa sunt ei si nu se schimba niciodata,etc, eu personal NU cred asa ceva, as vrea sa vad ceva concret, ce se face totusi pt ca acesti copii sa nu mai fie educati pe viatza in meserii de genul hoti, cersetori, criminali, etc?

fara rasete, fara rasism, fara discriminare.

nu spuneti ca toti sunt asa ca NU este adevarat.

• Administrators

mszzel ai dreptate. Oare cand o sa vedem o masa rotunda = cu reprezentatii etniei romilor in Romania.?..

lucrurile cred ca trebuie spuse pe nume! Fara bla blauri si dulceturi.

Amenzile mai drastice, educatia mai ferma. In fond, ei ne reprezinta mai eficient decat orice ambasador cu burta si cu nevasta blonda care nu stie bine exact ce face in acea tara.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

asta ce inseamna?

"Maar zeer waarschijnlijk gaat het om Roemeentjes"

adica sunt sau nu romani? ce e aia roemeentjes? ce zeer waarschijnlijk? da olandezii de ce nu zic lucrurilor pe nume in stirile lor de 2 bani?sunt sau nu copii de romani sau romani de etnie roma originari din romania?

mult probabil ca DA dar daca NU atunci ce stire e asta?

ce-i aia roemeentjes?normal nu pot redacta o stire? nu-s nici astia mai buni ca noi, tot o apa si un pamant.

[:D] pui de cuc.

olandezii is fratii mai mari ai romanilor, daca citesti si comentariile si daca mai citesti si comentariile zilnice ale stirilor de pe @home nu mai ai nici un dubiu.

deci acu...daca a devenit o problema europeana(desi ar fii fost de preferat sa ramana una romaneasca si sa fie si rezolvabila), sa vedem cum se va rezolva fara chestii de genul roemeentjes, tuig, etc.[:D]carevasazica: CIVILIZAT.

PS: sau poate mai scoate nenea ala cu mustata o comedie sa mai radem o data pana ne plezneste burdihanele.[bang]

dar politia din fratza ce a pazit? ca acum sunt romanii vinovati ce-i drept, foarte vinovati, dar francezii de ce nu i-au anihilat sau nu i-au trimis urgent acasa sub excorta? adica unul merge la studii sau sa-si viziteze copilul in frantza sau in amsterdam de ce are nevoie t-spe mii de acte si ii intoarce pasaportul pe 17 parti, etc si astia circula si fac ce vor pe unde vor? ma intreb si eu.roemeentjes sau nu, ai dracu si astia.nu e discriminare sa zici waarschijnlijk roemeentjes dar sa ii pui pe toti sa-i intorci sub excorta in ro(unde ar trebui rezolvata problema prin educatie si legi aspre aplicate) e discriminare.mai mai.

[bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...