Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mini hoti de buzunare cu studii la Paris

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by mazzel

[:D] pui de cuc.olandezii is fratii mai mari ai romanilor, daca citesti si comentariile si daca mai citesti si comentariile zilnice ale stirilor de pe @home nu mai ai nici un dubiu.deci acu...daca a devenit o problema europeana(desi ar fii fost de preferat sa ramana una romaneasca si sa fie si rezolvabila), sa vedem cum se va rezolva fara chestii de genul roemeentjes, tuig, etc.[:D]carevasazica: CIVILIZAT.PS: sau poate mai scoate nenea ala cu mustata o comedie sa mai radem o data pana ne plezneste burdihanele.[bang]dar politia din fratza ce a pazit? ca acum sunt romanii vinovati ce-i drept, foarte vinovati, dar francezii de ce nu i-au anihilat sau nu i-au trimis urgent acasa sub excorta? adica unul merge la studii sau sa-si viziteze copilul in frantza sau in amsterdam de ce are nevoie t-spe mii de acte si ii intoarce pasaportul pe 17 parti, etc si astia circula si fac ce vor pe unde vor? ma intreb si eu.roemeentjes sau nu, ai dracu si astia.nu e discriminare sa zici waarschijnlijk roemeentjes dar sa ii pui pe toti sa-i intorci sub excorta in ro(unde ar trebui rezolvata problema prin educatie si legi aspre aplicate) e discriminare.mai mai.id="size3">[bang]

id="quote">id="quote">Bine-bine,dar in Ro cine sa rezolve????Sa fim seriosi...In Ro,saptamina trecuta o banda de tiganusi i-au furat portomoneul mamei mele,in farmacie,la coada la medicamente.In portomoneu avea bani(echivalentul la 70 euro)si acte(buletin,carnet de conducere).Situatia clasica:oameni multi la rind,intra tiganusii,produc o imbrinceala sa distraga atentia si hop-tzop vreo 3 portomonee saltate [bang].Mama si-a dat seama imediat,unul din hoti nici nu iesise din farmacie,i-a zis sefei care cunoaste bine situatia pt ca zilnic in locul ala 2-3 pensionari ramin fara bani dar cica nu are ce face,nu poate aduce vreun politist sa-i urmareasca si sa-i prinda ca ii e frica...au amenintat-o ca-i sparg magazinul si ii fura tot![bang]Alina
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

alina draga nu-mi spune ca si eu tot romana vorbesc deci stiu despre ce este vb.

tocmai asta remarcam, ca toti o apa si un pamant, ca noi ne bagam capul in pamant si ii facem puradei, ei isi baga capul in pamant si ne face tuig, roemeentjes, si daca copii aia s-au nascut in Paris de ex atunci ce is? pariziani? tigani? roemeetjes?(romanasi), tuig?

pai hai sa aruncam cu apelative ca e foarte usor.

copilul de roman sa nu fie un roemeentje pt reporterul olandez ca nici copilul olandez nu este un nederlandse snoeperd pt realizatorul de stiri roman.ca revolta oamenilor o inteleg dar felul cum este redactata stirea pe mine ma deranjeaza profund.

ce-i aia roemeetjes cu studii la paris?voi ce parere aveti?

si eu...de fapt putini care citesc acest topic inteleg continutul stirii.deci pe mine ma deranjeaza enorm felul cum este redactata stirea si anume acel: FOARTE PROBABIL ROMANASI.

ca revolta oamenilor o inteleg si mie imi crapa si obrazul pe deasupra ca deh...pe mine m-a invatzat acasa sa nu fur si sa nu mint, sa fiu cinstita carevasazica cu aproapele.

Postat

Da, norocelule, ai sesizat bine nuanta textului. Se pare ca in mintea acelui redactor de ziar hotul e sinonim cu romanasul, astfel nu scria o astfel de ineptie.De ce ineptie? Pt ca ca omul nu e suficient de documentat, nu vine cu dovezi conform carora acei pui de om ar fi chiar "romanasi".

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Postat
quote:Originally posted by danyce

Da, norocelule, ai sesizat bine nuanta textului. Se pare ca in mintea acelui redactor de ziar hotul e sinonim cu romanasul, astfel nu scria o astfel de ineptie.De ce ineptie? Pt ca ca omul nu e suficient de documentat, nu vine cu dovezi conform carora acei pui de om ar fi chiar "romanasi".Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,[foto]poze yahooid="teal">Povestea Almeiid="red">

id="quote">id="quote">daniela omul acela este destul de documentat sa stii te asigur.atat de documentat incat stie ca foarte probabil acei copii sunt "romanasi".pai pe ce limba strigau: lasa-ma nene sa iti traiasca mama? [:D].pe romana sau pe "pariziana"? ca daca strigau pe romana nu mai era nici un zeer waarschijnlijk ca era zeker weten.da eu ca roman am dreptul sa zic ca mie nu-mi place acest roemeentje?OAMENII: toti o apa si un pamant.ca vb de discriminarte in Ro, dar sa vedeti pe afara, is tinuti in frau rau dar numai acum ceva timp un nimic in aburul istoriei ardeau pe rug roemeentjes in goana dupa vrajitoare.bah bah bah mi-e rusine ca sunt om.si eu am vazut si tigani unguri, si tigani din fosta iugoslavie, ba si tigani din ucraina, ba chiar si din cehia ,unii mai buni, altii mai rai...ca omu... dar acu aud de roemeentjes cu studii la paris.mai sa fie.ce frumos...pe cand un film cu nenea cu mustata?
Postat

Scuzati, dar de ce nu traduceti voi ce scrieti acolo si care e ideea?

Autorul a scris "romanasi"? Ca nu am inteles de ce sunteti suparate..Ei de fapt nu sunt romanasi? Sunt francezi?Sau ce sunt,ca nu mai inteleg nimic! sau sunt romi de origine romana? Pe nu stiu care pictoreasa celebra nascuta in SUA din parinti emigranti o numeste toata lumea romanca dar pe astia amaratii cum sa-i numim, francezi,parizieni?

Laura cu LARA si

Surpriza[comoara]

Postat

Norocel, esti totala[:D]. Ik ben met je mee eens[hot].

Ai citit toate reactiile alea frumoase ale forumistilor?[alcool]Pe mine asta ma enerveaza la culme, ca apare un astfel de articol si gata...sare o armata de olandezi super cuminti si lipsiti de pacate[batcap] sa-i "complimenteze" pe romani la modul general.

Si daca stia autorul cu adevarat despre cine e vorba, atunci cred ca ar fi avut dreptul sa si scrie asta. Dar nu la modul in care a facut-o, adica "identitatea acestora nu a fost stabilita, insa cel mai probabil e vorba de romanasi".

Mi-a placut mult replica Simonei din Brasov.Si chiar asa? Ce se intampla in ograda lor, faptasii autohtoni fiind, e cu ceva mai prejos decat aceste practici?

Dar, da, bine zice...oameni suntem cu totii, mai buni sau mai rai, trebuie sa ne concentram asupra raului in sine, a ideii principale, fara nuante de nici un fel:niste copii sunt invatati sa fure de mici.Probabil vor face asta toata viata daca raman in preajma celor care ii educa astfel.Trebuie luate masuri in acest sens. Copiii ar trebui sa fie educati in centre speciale, de ex., iar "educatorii" sunt cei care ar trebui sa fie aspru pedepsiti. Ei, dar cine ia oare vreo masura? Redactorii vor scrie in continuare "stiri fierbinti", avandu-i drept protagonisti pe "romanasi/turculetzi/marocanasi..."(apelative comune pt orice strain certat cu legea de pe aici, de alta etnie decat cea olandeza), cititorii vor prinde si mai mare "drag" de orice picior de est-european sau personaj mai colorat, ziarele se vor vinde poate si mai bine...ma tem insa ca masurile vor intarzia sa apara.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Postat

Dragilor welcome in club prin sudul Frantei se zice la hot de buzunare si roumain.. s-aste de niste ani... ca atunci aflai eu [bang][bang].

Pana cand cei de trimit la furat nu-si vor pierde copii (toti copii nu doar delincventii) apai vorbim in gol. Nu rasismul nostru... iete ei is tigani, nu romani, romani... nu va rezolva nimic. La urma urmei sunt cetateni romani si dovada clara a incapacitatii societatii de a-si educa cetatenii.

Postat

vina nu este numai a societatii romanesti pt ca aceste benzi nu actioneaza in franta de la 1 ianuarie 2007 ci de ANI si ANI de zile.

pe langa ce a facut politia romana ani de zile pe mine, ca si roemeentje combinat si cu un pic de "jidantje"(daca intelegi ce vreau sa spun ca este un cuvant inventat de mine) ma mai intereseaza si ce a facut politia franceza ca sa stopeze acest fenomen, cu parintii cu copii, etc.

iti spun eu ce a facut? pasul acesta european si civilizat la care noi nu am putut ca si popor sarac si lipsit de resurse si cunoastere sa il trecem(adica integrarea si ajutarea copiilor de romi sa devina in mare cetateni onesti si respectabili) vad ca il sare si francezul si olandezul si neamtul si englezul cand ani de zile se dezvolta la ei in tzara benzi criminale cu hoti copii, prostitutie cu minori, etc.

si ce face aceasta societate moderna, educata,superioara cu resurse financiare? isi baga la fel ca si romanii capul de strut in pamant si NU VEDE nu aude, dar isi pastreaza desigur marea demnitate a celui care nu are necesitati de a iesi la furat centi din buzunare(ca a dat destule tunuri istorice importante) si ne numeste roemeentjes si mai face un film in care sa-si sublinieze demnitatea celui cu bani care se imbogateste pe seama raderii pana pici in cap a celui sarac care nu stie ce este demnitatea ca nu a avut cine sa-l invete ca a fii sarac si lipsit de educatie in ziua de azi este = a nu fii demn.

asa...si atunci ma intreb eu retoric inca odata ca tot nu pot inchide un ochi deoarece sunt tintuita la pat de o pardalnica de gripa: pe cand uyn nou film ca sa radem tot mapamondul din nou sa ne zgaltzaim burtile pline si sa ne gadilam demnitatea?

ca a trecut vremea arderii pe rug, hitler este deja oale si ulcele, romii raman un popor de nomazi, s-a terminat razboiul rece, europa s-a unit intr-un club sa-si poata eu regla afacerile in liniste, si problema celui sarac lipsit de educatie si care traieste cu cortul in spate cum se rezolva? cu roemeentjes care trebuie sa se care in romania si cu batai de joc?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...