Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum se face hidratarea la bb- capriciosi?

Recommended Posts

buna!

am o bblusa de o luna care, din nefericire, s-a ales din maternitate cu Escherichia Coli, dg clar de infectie urinara dp doua uroculturi deci a facut deja tratament 5 zile cu Augmentin.

ideea e ca refuza ceaiul (babydrink), si trebuie sa bea cat mai multe lichide. Nu i-l place nici preparat conform instructiunilor, nici diluat.

ce altceva ii pot da si cum?

merci

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu este obligatoriu sa fie hidratata numai cu ceai...orice lichid este bun...adica, inclusiv apa. Va recomand apa plata nefiarta, care este microbiologic pura. Spun nefiarta, deoarece [rin fierbere nu faceti decat sa ajutati la evaporarea apei si la concentrarea mineralelor, ceea ce va fi un deserviciu pentru rinichii nou-nascutului. Puteti sa ii dati si ceai de tei, care nu este asa cum cred multi, un calmant. Ceaiul sau apa puteti sa il oferiti in doze f. mici si fractionate, in scopul hidratatrii...adica, in perioada in care ea este treaza, sa ii dati cate 5 ml, apoi dupa 5 minute, alti 5 ml...etc, pana reusiti sa ii administrati doza prescrisa de lichid. Nu va fi nicicand o mare tragedie daca nu veti reusi sa o convingeti sa bea absolut toata cantitatea prescrisa de lichid suplimentar din cursul unei zile.Ceaiul Baby drink pe care vi-l recomand este cel care se gaseste in farmacii sub forma de pliculete continand granule instant, si produs de firma Pharco...am remarcat ca majoritatea copiilor il plac nespus de mult. Mai exista si un alt model de Baby drink, insa acela nu este asa de mult indragit de copii.

Sper sa reusiti si sa scapati de probleme.

din ce stiu eu (nu sint medic, numai mama), un bebe asa de mic nu are nevoie de altceva decit de laptele mamei (sau formula) pt a se hidrata. ce te face sa crezi ca nu e hidratata? o alaptezi?

si Livia mea a luat medicamente cind era mica dar nu i-am dat nimic altceva in afara de lapte pina pe la 6-7 luni.

ca tot ma dau cu parerea, apa ai incercat?

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)

****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Apa: cu siringa de la panadol, nurofen sau una simpla din farmacie(fara ac) si cu muuulta rabdare. Cate un pic pe limbuta incat sa nu aiba ce da afara. Acum nu o intereseaza apa ca sa bea singura din biberon. E o solutie cam ciudata dar pt. hidratare apelezi la orice.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...