dianaiulie2009 Publicat Ianuarie 25, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2007 Buna ! Am o prietena care se confrunta cu urmatoarea problema . Din 1 iulie 2005 lucreaza la o societate privata , deci 1,6 ani .In perioada 25 august - 25 noiembrie 2006 are intrerupere pe cartea de munca , luandu-si concediu fara salar. In perioada aceasta a ramas insarcinata . Rugamintea mea este sa ma lamuriti daca mai exista o cat de mica portita pentru a putea lua CIC , deoarece i s-a spus din mai multe locuri ca nu va primi decat acei 200 lei , alocatia copilului . Neoficial , i s-a spus ca depinde a cine ajunge dosarul ei . Va rog tare mult sa ma sfatuiti care ar solutia cea mai buna , bineinteles , daca aceasta solutie exista . Va multumesc mult !!! albumele noastre vacanta in Grecia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2007 Daca acel concediu fara salar il poate demonstra cu ajutorul firmei unde lucreaza ca l-a luat pentru a se perfectiona profesional (inca nu stiu procedura dar exista) atunci e OK. Altfel nu prea vad. Marius Pernes www.marius.rdsor.ro Decembrie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.