Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Un termometru bun!

Recommended Posts

Buna,

intrucat ultimile doua termometre pe care le-am cumparat au fost de unica folosinta, (adevarul este ca nici nu au costat mult) va rog sa ma ajutati cu un sfat pt a putea achizitiona un termometru bun, avand in vedere ca multe mamici de aici au multa experienta.

Va cer ajutorul pt a nu ma vedea in situatia de "a arunca banii pe fereastra".

Adina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

noi avem un termometru digital luat din carrefour. imi scapa acum firma...ceva cu b. e singurul pe care l-am vazut acolo oricum. am dat vreo 250.000 pe el si-i f bun. memoreaza ultima temp masurata, timpul de mas e de 60 sec...

*******************************************************id="green">

raluca, mami fericita de alexiaid="maroon"> mariaid="maroon"> (07.09.2006)id="green">

Noi am avut unul digital, dar acuma nu mai sta sa i-l pun (niciunde [:D]) si i-am luat unul de frunte+ureche, Scala. Sunt super multumita de el. Intr-o secunda am vazut daca are febra sau nu.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Noi tocmai am cumparat unul de la Chicco, care masoara temperatura in 5 secunde si are setari diferite in functie de locul unde se ia temp. (oral, rectal sau la subrat). Este ideal avand in vedere ca piticul meu nu mai are rabdare sa stea un minut nemiscat, cat dura sa-i iau temp. cu termometrul vechi. A fost cam scumput, 55 Ron, insa isi erita banii cu varf si indesat. Are garantie 2 ani iar bateria dureaza 5 ani.

Oana [gravi] 37+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Nu mi se pare scump Chicco la 55 ron.Eu am primit unul de frunte Beurer la 150 ron.E bun dar sunt prea multi bani.La doua zile am primit un set PhilipS 2 suzete termometru si unul pt axila.Nu l-am desfacut pentru ca vreau sa ma scap de el.Apreciez termometrul pt frunte pt ca in 5 sec stiu ce temp are.Cu cel cu mercur uneori nici nu puteam sa o iau pt ca nu statea si ma intreba medicul ce temp are si nu stiam sa-i spun .Eram de risul curcilor.

Imi dau si eu seama abia acum ce fraiera am putut fi. Eu luasem pana acum doua termometre cu mercur. Chestia e ca pe fiecare l-am utilizat doar o singura data , pt ca mercurul urca pana la temperatura pe care o avea copilul, iar apoi nici nu mai cobora nici nu mai urca.

Ma gandeam ca nu stiu eu sa il folosesc (pt ca in spital tot din astea foloseau). Dar azi voi comanda unul de pe net, pt ca la farmacie nu gasesc decat din astea sau din cele la preturi astronomice.

Adina mamica de Tudorel cuminte

[:)]

quote:Originally posted by adinaserban

Imi dau si eu seama abia acum ce fraiera am putut fi. Eu luasem pana acum doua termometre cu mercur. Chestia e ca pe fiecare l-am utilizat doar o singura data , pt ca mercurul urca pana la temperatura pe care o avea copilul, iar apoi nici nu mai cobora nici nu mai urca. Ma gandeam ca nu stiu eu sa il folosesc (pt ca in spital tot din astea foloseau). Dar azi voi comanda unul de pe net, pt ca la farmacie nu gasesc decat din astea sau din cele la preturi astronomice.Adina mamica de Tudorel cuminte[:)]

id="quote">id="quote">Adina ai incercat sa le scuturi cu putere?WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

quote:Originally posted by adinaserban

Imi dau si eu seama abia acum ce fraiera am putut fi. Eu luasem pana acum doua termometre cu mercur. Chestia e ca pe fiecare l-am utilizat doar o singura data , pt ca mercurul urca pana la temperatura pe care o avea copilul, iar apoi nici nu mai cobora nici nu mai urca. Ma gandeam ca nu stiu eu sa il folosesc (pt ca in spital tot din astea foloseau). Dar azi voi comanda unul de pe net, pt ca la farmacie nu gasesc decat din astea sau din cele la preturi astronomice.Adina mamica de Tudorel cuminte[:)]

id="quote">id="quote">pai da, nu scade temp la cel cu mercur de una singura. trebe scuturat pana ce vezi ca a coborat mercurul. sigur d-aia n-au "functionat" cele doua termometre ale tale...
*******************************************************id="green">
raluca, mami fericita de alexiaid="maroon"> mariaid="maroon"> (07.09.2006)id="green">

Servus.

Noi avem un termometru de la Omron, ne-a costat mult, acum un an si ceva 2 milioane, este auricular DAR consumabilele sunt scumpe, partea care intra in ureche a fost initial prea mare... daca masor de 3 ori sunt 3 rezultate diferite, foarte aproape dar diferite... Hm, nu am prea avut nevoie de el. INSA te avertizeaza sonor daca febra depaseste 37,5. Tine minte ultima inregistrare. Masoara febra in 2-3 secunde. Nu raneste in niciun fel urechea.

Judecati voi...

Nicoleta

Edit: acum am vazut ca noua varianta este mai bun si mai ieftin[bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...