Lya Publicat Ianuarie 25, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2007 Dragii mei! Azi m-am intalnit in parc cu o mamica de fetitza frumoasa foc dar care are o problema.......un piciorus mai scurt cu 0,9 cm.A fost la Jianu,apoi la o doctoritza la Sanador(am uitat cum se numeste) care i-a facut radiografie si i-a dat la piciorusul mai scurt talonet cu inaltator.Mamica fetitzei a observat ca schiopateaza de ceva timp si asa a ajuns sa afle ce are.Problema e ca doctoritza la care-a fost nu i-a dat prea multe detalii despre cauze si un viitor tratament,doar acel inaltator.I-a spus vag despre o viitoare operatie dar intr-un viitor indepartat cand fetita se va opri din crestere.Am sfatuit-o sa mearga si la Burnei si in acelasi timp m-am oferit sa deschid acest subiect din cauza ca mamica nu are calculator si net acasa. Va rog din suflet daca aveti ceva informatii sa ajutati aceasta mamica.Eu o sa-i transmit tot ce se va scrie aici si sper din tot sufletul s-o putem ajuta cu informatii,eventual s-o punem in legatura cu cineva care-a trecut prin asa ceva. [help] mami de id="purple">Rutyid="purple">id="purple">id="Comic Sans MS">&Erikutzid="blue">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lya Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Chiar nimeni n-a mai auzit de astfel de cazuri? mami de id="purple">Rutyid="purple">id="purple">id="Comic Sans MS">&Erikutzid="blue">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 pai, Lya, posibil ca fetita sa fi avut o luxatie congenitala de sold primul meu gind a fost tot la Burnei ; si eu am fost la el cu baiatul cel mic, tot pt o suspiciune de luxatie de sold, dar din fericire a fost o alarma falsa (data tot de madam Jianu, care mie nu-mi place DELOC - cu ea l-am nascut, asa ne-am intersectat, ca altfel ...) sau alta varianta ar fi dna dr. Nina Bratu , tot la Budimex, dar Burnei este ortoped parerea mea este ca problemaeste rezolvabila ... dar ca mama trebuie sa mearga cu fetita la medic ... obligatoriu si urgent ... unul din astia 2 ... ca ei vor decide o temporizare pina la o operatie ... ca pina atunci va purta talonet sau un gips sau altceva ... e mai putin important ... important este sa mearga la un dr bun care sa decida o conduita terapeutica specializata ... nu pediatrul, nu medicul de familie, nu cutare, nu cutarel ... un ortoped pediatru ca altfel e pacat de fetita, ca ar putea trage pt nenorocitul ala de centimetru toata viata mult succes ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lya Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Teo,multumim de raspuns,asa gandim si eu si mamica cu pricina. Luxatie sigur nu este si nici displazie n-a avut fetitza.Deci,varianta asta cade. Eu am dechis subiectul pt a incerca sa gasesc cazuri asemanatoare.Dar nu ma supar daca primesc si alte sfaturi,recomandari care i-ar putea fi utile. Mamica cu pricina este o mamica f responsabila si ma bucur ca datorita voua am putut ajunge la Burnei si astfel va ajunge si acea mamica.(am si eu probleme in prezent cu baietelul care are displazie si in prezent poarta un ham) mami de id="purple">Rutyid="purple">id="purple">id="Comic Sans MS">&Erikutzid="blue">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Eu ti-as recomanda masajul la un medic specializat, eu am facut un tip de masaj care se numeste yumeiho, si eu aveam piciorul drept putin mai scurt (da, o usoara displazie). aproape ca se rezolvase ultima data, nimeni nu este 100% simetric, dar cand diferentele intre lungimi sunt mari... NU am mai facut de mult masajul, tipa a terminat medicina si a facut multe cursuri in Japonia... numai ca este in Brasov. Daca vrei, iti dau numarul ei de telefon sa intrebe de maseuri in Bucuresti. Este doar o idee. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lya Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Nicoleta[flo],chiar te rog!Astept PM-ul tau. mami de id="purple">Rutyid="purple">id="purple">id="Comic Sans MS">&Erikutzid="blue">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Trimis![^] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crangutalil Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Cumnata mea are o fetita de 3 ani aproape care are un picior mai scurt.A fost si la jianu, si la alt ortoped pediatru si la fel le-a spus, ca acum nu se poate face nimic, jianu a zis ca poate pe la 7-8 ani, celalalt ca pana nu se opreste cresterea nu se poate face nimic.La fel are gheata cu taloneta si incaltator, problema e ca la ea aceasta diferenta creste, deja parca e la 3 cm.Merge la Jianu la 6 luni la control, ultima oara diferenta nu mai crescuse asa de mult,dar...din pacate nu poate face nimic acum .Mai tarziu, operatie sau poate aparat din ala ce lungeste oasele.Mamica a sesizat cand avea fata 6 luni ca genunchii nu vin unul langa altul si de atunci se tot zbate.Fara acea gheata merge f. rau, pe piciorul mai scurt schioapata,din pacate e si mai subtire pt ca instinctiv copiii ca si animalele l-a protejat intr-un fel si s-au atrofiat un pic muschii, cu tot masajul facut zilnic. Sunt tare curioasa daca dr.Burnei poate face ceva pt. fetita prietenei tale, poate ii teransmit si eu cumnatei mele sa mearga si ea daca se poate face ceva.Asa ca astept vesti, va doresc multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 N-ar strica sa o vada Profesorul Dinu Antonescu, asta daca inca mai lucreaza la Spitalul Foisor. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Briantis Postat Ianuarie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2007 Subscriu .Prof . Antonescu nu mai opereaza ,dar mai da consultatii la Foisor . Mama lui Andreiutzu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.