Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum se schimba laptele-la 2 luni?

Recommended Posts

Am o prietena care ii da fetitei de aproape 2 luni Nan, nu a crescut aproape de loc in greutate si i-am sugerat sa schimbe laptele (Milumil), Cum sa faca trecerea?

Multumesc,[flo]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi am trecut de la Nan la Milumil tot pe la 2 luni.Din cauza lui Nan[:D] bb era constipat,dureri de burta ,vai de capul lui.Asa ca am trecut pe Milumil si este f bine totul.Nu mai avem pr cu kk pe care-l facea numai cu supozitor.Acum,daca ii da de exemplu 90 de ml de lapte nan,pt inceput ii pune 2 masuri nan plus 1 masura milumil cateva zile..io cred ca 5 zile am facut asa.Dupa aia 2 masuri milumil si una nan,pana il ilocuieste de tot.

Si cel mai ieftin gaseste la Cora si la Sensiblue .Exclus farmaciile unde il gaseste si la 50 lei.La Cora 40 lei.

succes.Monica

Din cantitatea de praf pe care o punea in biberon scoate una si o inlocuieste cu Milumil,in prima zi.In a doua zi mai scoti o masurica si o inlocuiesti,asta daca nu s-a intamplat nimic in ziua precedenta:diaree,varsaturi.Si tot asa pana ajungi sa pui numai Milumil.Eu asa stiu ca am facut dar poate mai primesti si alte sugestii.

mamica de Andra si Mariusica

Noi cand am schimbat laptele din Humana in Milumil, dr. ne-a spus: il schimbi brusc si gata!

Adica in loc de Humana ii dai direct cantitatea pe care o bea de Milumil.

Asa ca parerile sunt impartite

Toanca si [copil] Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

http://www.dropshots.com/toanca1

Aoleu....NU schimba laptele brusc...poate nu-l tolereaza si face o reactie de mama, mama[bang][bang][bang]. Mai ales ca-s 2 formule de lapte total diferite..daca era de la Milumil 1 la 2 mai treaca mearga, dar asa...mai ales ca bb e atat de mic[flo]. Inlocuieste in fiecare zi cate o masura din laptele nou cu cel vechi, pana cand ajunge sa bea numai laptele nou.

Bafta si sanatate!!!

Toanca ati facut schimbarea asa brusc si copilul a fost ok? Doamne ajuta..ati avut noroc..io n-as fi riscat[flo]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...