Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce dati pentru dureri in gat ?

Recommended Posts

Buna,

cand s-a trezit azi dimineata fetita mea(3 ani) s-a plans de durere in gat.Avea si putina febra, dar s-a rezolvat cu Nurofen.Nu stiu ce sa ii dau pentru durere in gat.I-am facut niste miere cu zeama de lamaie si a baut cateva guri.Daca stiti vreun medicament care sa se poata da la varsta ei, va rog spuneti-mi si mie.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Baiatul meu de trei ani a facut febra azi noapte ( 39.5). i-am dat efferalgan si i-a trecut. Azi dimineata avea febra din nou si am sunat imediat medicul. Dr a venit imediat si a zis ca are rosu in gat. I-a prescris doar antitermice si ne-a dat si un antibiotic ( nu stiu inca numele ca dr abia a plecat ) dar a zis ca daca nu face febra la noapte sa nu il administram.

Parerea mea e sa duci sau sa chemi medicul imediat ( la noi a venit imediat si a si precizat ca nu da consultatii prin tel si nu trateaza febra cu usurinta acum di cauza virozei care bantuie).

Oricum eu sunt de parere ca nu e bine sa dai medicamente copilului pt ca asa face si mamaica x sau y.

Singurul lucru pe care poti sa il faci tu si care cu siguranta nu e nociv: suc natural de fructe ( citrice), vitamina c, ceai cu miere si lamaie.

Sanatate multa!

eu te-as sfatui sa te duci cu copilul la medic

nu astepta sa intri in noapte cu el , ca s-ar putea sa-ti faca iar febra.

nu-l forta sa pape daca nu poate , dai lichide cat mai multe

nu vreau sa te sperii dar cred ca stii ca bantuie virusul asta gripal care si ucide

fata mea e clasa a 2 a si deja vine asistenta zilnic la clase ca sa consulte copiii , cica ii trimite acasa pe micutii care stranuta , le curge nasul , sau au febra.

multa sanatate pt micut !!![medic]

mama[spala] lui andrei (19 ani)[greutati] si a dianei-nicol (8ani)[majoreta]

gabi marin

subscriu. du-l la medic

daca are rosu in gat =infectie la amigdale, deci antibiotic

medicul este singurul care decide ce siropuri ia micutul.

acum e avansata raceala si nu va ceda cu metode "babesti"

imunizarea se face cand bebe e sanatos. parerea mea

du-l rpd la medic sa nu se agraveze. ca ei sunt sensibili

eu asa am patit cu al meu. tusea ff rau. i-am dat miere, ceaiuri. vax albina

n-am avut eu timp sa merg la medicul lui ca muncesc cam mult

si s-au dus ai mei cu el la urgenta

si a descoperit faringo-amigdalita acuta

daca nu avea amigdale facea in max o ora de la instalarea bolii bronho-pneumonie

doamne fereste.

asa fac fugi la dr cu bebe

sanatate

Pentru Caramel

Ma bucur ca e bine copilul. Dar trebuie sa ai grija si de acest rosu in gat. de multe ori poate sa apara infectia la vreo 2-3 zile de la durerea din gat. E bine sa ai un antibiotic in casa si sa i-l dai in caz ca apare si febra. Eu am avut anul trecut probleme cu fetita mea care tot facea rosu in gat si apoi aparea infectia si trebuia sa-i dau antibiotic. Ma saturasem de atata antibiotic!!!!! Pana cand noua doctorita de familie (pana atunci fusesem inscrisi la altcineva care stia numai si numai antibiotic)ne-a zis ca se poate dezvolta rezistenta la antibiotice si de aceea nu isi mai faceau efectul. Dansa ne-a recomandat Broncho-vaxom si ne-a sfatuit sa i-l dam chiar odata cu antibioticul, din prima zi. Asa ca am luat Broncho cate 10 zile pe luna, timp de 3 luni. In toamna am repetat iar schema iar acum stau linistita. In iarna asta nu s-a imbolnavit deloc si am tot iesit cu ea la plimbare chiar si acum cand bantuie gripa.Sper sa o tinem tot asa!

Va urez multa sanatate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...