Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

alergia la polen

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

madiadela m-ai facut curioasa, ca am si eu alergici in familie. Am gasit putine informatii despre Halcis, dar dr. Jeana Radu il recomanda - si stiu ca e un medic alergolog renumit. Am mai gasit o opinie pozitiva a unei persoane care ia acest vaccin de doi ani.

Deci poate ca merita incercat.

Wife. E dintr-un film, Thank you for smoking. Merita vazut! Oricum, imi place si varianta cu life!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Distribuie pe alte site-uri

ma incearca doua sentimente ,1 sunt dezamagita ca nimeni nu stie sa-mi spuna cat este de bun vaccinul si 2 ca exista cineva care chiar daca nu stie nimic despre vaccin a avut bunavointa sa-mi scrie ceva, e ca un mesaj de departe ,(este in film cu accelasi nume )apropos de faptul ca locuesti in Dallas. Saluta-l pe J.R. din partea mea.Pupici.Adela

Nu am auzit de acest vaccin. Eu am facut in schimb desensibilizare cu Purethal comandat tot de la Halcis pentru alergia la acarieni. A fost foarte bun insa este tratament de foarte lunga durata si l-am oprit in ideea sa il reiau dupa ce voi reusi sa fac un bb. Discutii pe marginea alergiilor s-au mai purtat si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73497

Pupici [flo]

Angelique

noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">[9cer]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...