Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati slabit cu Metabol?

Recommended Posts

Si eu am inceput sa iau si singurul simptom a fost sa nu-mi mai fie foame ceea ce e tare bine! Uraaa!

Eu aveam insa o teama ca daca raman gravida sa nu aiba vreo reactie adversa ca medicament, dar in prospect scrie ca nu are so s da si copiilpr, deci am sa stau fara teama ca oricum nu raman acuma.[:D]

Sper ca in primavara sa fiu iarasi sirena.[:D][:D]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Haideti sa va spun. Am slabit deja 5 kg, 4 cm in talie si 3 la solduri. Nu stiu daca e de la Metabol neaparat, pentru ca am tinut si ceva dieta, dar este clar ca inainte nu slabeam atat decat in saptamani de chinuri. Simt ca mi-e cald continuu si transpir zdravan, ori eu nu transpiram mai deloc! Acum vreau sa iau si ceva minerale si vitamine, dar daca inainte ma gandeam sa nu continui Metabolul mai mult de o luna, acum m-am hotarat sa mai cumpar, desi mi se pare scump. Se pare ca la mine are ceva rezultate. Am observat efectele dupa ce am inceput sa consum mai multe lichide.

Va pupic, si multumesc de raspunsuri! [pup]

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Nu chiar o luna, pentru ca mai am pastile in flacon, cred ca mai am pt vreo saptamana. Oricum, sper sa reusesc sa mai scad cateva kg asa usor, pt. ca imi cam pierdusem curajul, nu mai slabeam cu nimic, nici dieta, nici pastile, ceaiuri, exercitii, etc. Si ma lenevisem de ciuda.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Poze cu Anna

Raportez si eu.[biz] Iau Metabol de 3 saptamani din care am tinut regim doar ultima saptamana. Am dat jos 1 kg. Am 91 de kg acum la 1,75 m. Insa eu nu transpir mai mult, din contra am mai mereu o senzatie aiurea de frig. Spre seara imi da o usoara stare de agitatie dar nu e ceva suparator. Iau prima tableta la 7 dimineata si a 2a pe la 6 seara.

Azi merg si la endocrinolog si am sa va spun ce mi-a zis.

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [patut]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Eduard- inima de leu

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

Eu intre timp am fost la endocrinolog la pol.Titan, la dr.Nicu Gela. Dupa consultatie mi-a spus ca tiroida e marita si mi-a dat sa fac TSH si FT4. M-am programat si la ecografie tocmai pe 22 februarie la clinica Pro Life(acolo m-a trimis doctorita). Rezultatul la analize il aflu maine dimineata. Eu m-am ingrasat 8 kg in ultimele 3 luni cu toate ca regimul alimentar nu s-a schimbat de cand am nascut in iulie 2006. Si am aproape permanent senzatia ca ma strange ceva in jurul gatului, nu suport nici o bluza inchisa pana sus.

Sunt aproape de finalul cutiei de Metabol si nu pot spune ca am observat vreun rezultat extraordinar. Adica 1 kg in minus, dar fac mai multa miscare zilnic.

Fetele care luati Metabol, la voi s-a observat vreo schimbare?

Eu nu transpir mai mult, din contra, mi-e mai mereu frig. Si seara tot mi se face foame. Doar ca am un pic mai multa energie(de care am si nevoie ca sa ma pot descurca cu 2 copii mici).

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [patut]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Eduard- inima de leu

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...