Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati slabit cu Metabol?

Recommended Posts

Pentru cine vrea Metabol eu am cumparat aseara cu 650.000 lei de la farmacia Flora Bd. Basarabia nr. 55. M-am gandit sa va spun pentru ca totusi aproape 200.000 conteaza

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.

Live every moment. Leave nothing to chance.

Swim in the sea. Drink of the deep.

Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAIid="red"> Avem perle noiid="Comic Sans MS">id="size3"> [roker]

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Vrei sa fii liber ?id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu m-am ingrasat in ultimile luni, dar am si mancat. Ce m-a alargat era pofta nepotolita de dulce.

La mine tiroida se mareste pe sistem nervos si oboseala. Analizele mi-au iesit bine si nuiau nici un medicament pentru ea.

Mi-am cumparat medicamentl minune Metabol, dar de cand il iau simt un nod in gat si imi vine sa inghit non-stop. Ieri chiar m-am sculat ragusita.

M-am cam speriat si azi n-am mai luat, asa ca, da-l naiba ca tot cu vointa o sa slabesc![xx(][xx(]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Cristina, sa sti ca ai dreptate. Si eu de cand iau Metabol simt mai rau nodul in gat, inainte il simteam doar dimineata. Oricum am luat ultima pastila din cutie si gata, mi-a ajuns. M-am lecuit si de Metabol.

Analizele(TSH, FT4) mi-au iesit bune. Astept eco la tiroida sapta viitoare. Totusi de la ceva este senzatia asta ca ma strange ceva in jurul gatului.

De luni ma apuc de regimul Scarsdale, mi se pare acceptabil. Eu ma lupt cu FOAMEA, fetelor si mai presus de orice cu NEVOIA ACUTA DE DULCE. Asta cu dulcele mai ales seara si noaptea(ca ma scol de minim 10 ori), simt ca daca nu inghit ceva dulce lesin.. Mi-am luat Diomfibra poate-poate mai imi taie foamea. Cromul la mine nu prea are efect....asa ca ce-as mai putea folosi eu pentru reducerea poftei de dulce???

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [patut]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Eduard- inima de leu

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

Ce chestie, oare ce efect are Metabolul asupra tiroidei daca simti nod in gat? Eu nu am avut nici o senzatie de genul asta, dar ma gandesc ca nu e normala reactia si ca sigur tiroida se inflameaza, nu? Eu am hotarat sa nu mai iau, am slabit 5 kg cu dieta nu foarte grea si cu pacate destule in timpul dietei, dar de vreo saptamana nu am mai dat nici un gram, poate s-a obisnuit organismul cu aportul de iod si nu mai accelereaza metabolismul. Mi-e cam teama de efectele adverse, in fond cam toate produsele de slabit au si asemenea efecte, chiar daca nu la toata lumea sau nu sunt specificate pe fiecare prospect. Am citit de curand o chestie cu o tipa care a comandat un produs de slabit scos pe piata printr-un sistem mai special de distributie, gen piramida, si dupa ce a luat vreo 3 luni s-a trezit cu ficatul distrus, in pericol sa moara daca nu facea transplant, deoarece suplimentul respectiv, topea grasimea...doar la nivelul ficatului si organelor interne si abia mai apoi se duceau si cateva kg din grasimea de pe corp. A fost ca un dus rece...Brrrr...

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Poze cu Anna

Eu am slabit cu metabol si ceaiuri detoxifiante. Am slabit 8 kg. intr-o luna, fara sa fac miscare. Chiar sunt foarte sedentara. Dar eu sufar de hipotiroidie si nici nu beam lichide inainte. Cafeaua de dimineata era singurul lichid pe care il beam. Din cauza tiroidei aveam stari de oboseala, pierderi de calciu si carcei la picioare, precum si o pofta groaznica de dulce, daca nu mancam mi se facea rau la propriu. Am combinat metabol 2/zi, calciu in perioada menstruatiei, iar intre magneziu, si tot timpul - garcinia. cand am vazut rezultatele, a doua luna luam metabol doar 1/zi, nu am mai slabit, dar nici nu m-am ingrasat,dar probabil ajunsesem la greutatea optima (am 1.65m si de la 64 kg ajunsesem la 55) nu am tinut nici un fel de dieta pentru ca sunt pofticioasa, dar am remarcat ca nici nu mai aveam asa pofte, nici foame. M-am simtit foarte bine, inclusiv psihic,(inainte eram si foarte deprimata)

quote:Originally posted by dicirstea

Eu am slabit cu metabol si ceaiuri detoxifiante. Am slabit 8 kg. intr-o luna, fara sa fac miscare. Chiar sunt foarte sedentara. Dar eu sufar de hipotiroidie si nici nu beam lichide inainte. Cafeaua de dimineata era singurul lichid pe care il beam. Din cauza tiroidei aveam stari de oboseala, pierderi de calciu si carcei la picioare, precum si o pofta groaznica de dulce, daca nu mancam mi se facea rau la propriu. Am combinat metabol 2/zi, calciu in perioada menstruatiei, iar intre magneziu, si tot timpul - garcinia. cand am vazut rezultatele, a doua luna luam metabol doar 1/zi, nu am mai slabit, dar nici nu m-am ingrasat,dar probabil ajunsesem la greutatea optima (am 1.65m si de la 64 kg ajunsesem la 55) nu am tinut nici un fel de dieta pentru ca sunt pofticioasa, dar am remarcat ca nici nu mai aveam asa pofte, nici foame. M-am simtit foarte bine, inclusiv psihic,(inainte eram si foarte deprimata)

id="quote">id="quote">Ce ceaiuri detoxifiante?

Mie imi este frica sa-l mai iau.[xx(]

Asta e!

Acuma a inceput si postul, asa ca, voi reduce paine si dulciurile, iar mancarea o voi face mai dietetica.

Si gata!

Lichide voi incerca sa beau cat pot pentru ca daca bea mult incepe sa mi se faca greata.[xx(]

Nu stiu daca voi patiti asa ceva, dar mie de la apa mi se face rau daca bea prea multa.

Oi fi eu mai ciudata. De cand nu mai iau Metabol nu mai am senzatia ca ma strange gatul, asa ca: pas!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Lichide voi incerca sa beau cat pot pentru ca daca bea mult incepe sa mi se faca greata.

Nu stiu daca voi patiti asa ceva, dar mie de la apa mi se face rau daca bea prea multa.

quote:
id="quote">id="quote">

Chiar ca e ceva in neregula. Sotul meu patea asa ceva si avea gastrita hiperacida + o problema cu bila,nu mai stiu exact ce. Dar dupa ce a facut o cura de dezintoxicare de la stelian fulga nu a mai avut probleme.

Tu patesti asa la orice apa? sau numai la apa minerala sau un tip de apa.

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...