Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma internez cu bebe - ce iau la mine

Recommended Posts

Buna seara mamici,

Luni ma internez pentru 4 zile cu bebelusul meu de 6 luni, la Spitalul de Copii pentru urografie si cistografie.

Daca ati fost in situatia de a va interna ati luat cu voi biberoane, formula, paturica etc? Nu am nici o idee, sa iau sau nu tot arsenalul dupa mine.

M-am gandit sa iau hainutze, jucarii, Pempers, servetele umede, prosoape, sapunel lichid de baitza si uleiul de corp.

As prefera sa ii prepar eu formula in biberoanele cu care s-a obisnuit, dar nu stiu daca imi vor permite.

Va multumesc

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze

Nasterea sufletelului nostru David

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

4 zile va tin internati?Off[:(].

Daca te hotarasti si iei biberoanele si formula sa nu uiti de apa plata pentru prepararea laptelui....Si cum faci cu sterilizatul biberoanelor?

Ce simplu ar fi daca l-ai alapta doar...

Sper din suflet sa va intoarceti cu vesti bune....[pup]id="orange">

Euid="limegreen">

Eu am fost cu Bia la spital cand avea 1an si 2 luni si am stat o saptamna.

Sterilizarea biberoanelor le facea sotul acasa.Eu ii preparam lapticul. Cred ca nu se pune problema sa nu te lase sa ii prepari tu biberoaele, caci fiecare copil are stilul sau.

Nu spalam nici un biberon la spital, decat le clateam foarte usor, sa nu le duca chiar de lapte acasa. Aveam si am si acum un arsenal de sticlute si tetine. Socoteste cam cate ii trebuie intr-o zi curate si sa ai atatea la indema pt o zi. Sotul ti le poate duce seara acasa si a doua zi iti aduce altele sterilizate in schimb.

Du-i un cearceaf a lui pe care sa il asezi in pat. Eu asa am facut. Si paturica lui bineinteles.Eu mi-am mai dus incalzitorul de biberon pt prepararea lapticului sau incalzitul ceaiului daca e cazul.

In spital aveau si cuptor cu microunde pt incalzirea rapida a apei pt formula, daca e cazul.Laptele formula sa il duci neaparat, iar ceai iti va face sotul acasa si ti-l duce pt o zi. Al meu sot venea cu ceai si dimineata si seara, sa fie propaspat ca Bia bea pe atunci si noaptea ceai.

La hainute, sa te limitezi, pijamalute mai multe si de schimb sa ai daca cumva iese pisu din pampers, sa ai de rezerva.

Eu am cam luat tot aresenalul dupa mine. Mai putin cu baita. Eu am spalat-o doar intr-un lighean ( adus de acasa) in spital zilnic, in rest baie 7 zile nu a facut, decat spalata pe tot corpul cum puteam in acel lighean.In rest Pampers, servetele umdede, cateva jucari preferate si cum zicea Papadie si ceva de citit pt tine, cand doarme bebe.

Multa sanatate! si analize bune!

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Poti lua cu tine solutie de sterilizat la rece (parca Chicco am vazut cind am fost in tara) si un vas cu capac suficient de adinc sa pui biberoane, tetine, pompa de lapte, daca folosesti si pe care sa il tii sub pat, sa nu mai fie nevoie sa se care de-acasa cu biberoane, laptele praf, periuta de spalat bibe si detergent de vase, articolele de toaleta ale bb folosite in mod uzual, ceva de schimb si pt tine, prosoape de dus, ceva de citit, haine pt. 2 zile, urmind ca sotul sa-ti aduca pt urmatoarele 2..cam atit..

In plus fata de ce ti-au zis fetele, noi am avut nevoie de calorifer elecric ( nu mergeau bine caloriferele lor si era un frig ingrozitor in salon ) si cateva scutece de finet( pe care le foloseam cand mergeam la tratament sa nu pun copilul direct pe pat ).

Biberoane mi-am luat initial 7 ( sterilizate si cu apa in ele ) care imi ajungeau pt o zi si-o noapte, apoi venea sotul cu alte 7 le lua pe cele folosite si le steriliza acasa.

A, si am mai luat spirt ( cu care am dezinfectat noptiera si masuta ).

Sanatate multa lui David si un [pup] de la noi

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAIid="red"> Avem perle noiid="Comic Sans MS">id="size4"> [roker]

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Si noi am fost internati cand avea bebe 3 luni jumate pentru investigatii. Am luat cu noi tot ce am folosit si acasa.

Biberoanele le sterilizam acolo, aveau o incapere pentru asa ceva, pentru fiert ceai...cafea pentru mamici...la mine nu a fost cazul...mai alaptam,....,am luat haine de schimb pentru mine, 2 randuri...haine pentru bebe...formula de lapte...eu zic ca e necesar,

ceva de citit pentru mine, rebusul mi-a prins foarte bine, maia les ca in primele zile am fost singuri in salon..si era plictiseala mare cand bebe dormea...insanatosire grabnica si sa ne tii la curent cu starea bebelui.

Va pupacesc pe toate

In afara de ce ti-au zis fetele...nu mai pot zice decat multa sanatate si sa veniti repede si sanatosi acasa!!!!!id="blue">id="Georgia">

id="right">

[bis][bis] id="orange">id="Comic Sans MS">
id="size1">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...