Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum recoltez urina de la o bebelusa de 6 luni

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Dandana,

Modalitatea de recoltare: spalata bine, bine, la organele genitale cu apa fiarta si racita sau ceai de musetel, stearsa cu comprese sterile, atasata punguta (cat se poate de atent, sa nu se contamineze cu altceva). Cand e gata se pune in urocultor, apoi intr-o punga cu gheata si fuga, fuguta la laborator in jumatate de ora (maxim o ora) sa ajungi acolo.

Si cum spuneau fetele: fara pampers si e bine sa o tii de picioruse, ca ea se misca si se poate dezlipi punguta.

La fetite proba de urina se poate contamina foarte repede, asa ca mare atentie.

Sanatate multa!

Precizare: personal nu recomand pungutele acelea chinezesti (daca nu ma insel) cu galben. Am folosit unele facute in Olanda (cred) cu scrisul albastru (cumparate de la Sensiblu, Helpnet). In cele galbene am descoperit diverse fire textile, chiar si o insecta. Asa ca numai sterile nu erau pungutele. Ar fi bine sa te uiti la ea, inainte de a i-o atasa fetitei.

[pup]

Steluta cu [copil] Andrada Cristinaid="red"> (17 iunie 2006)

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by dandana

va multumesc!din pacate la noi bibe e exclus pt ca suge doar san si nici pe ala extraordinar, sper sa fie bine!

id="quote">id="quote">Si Andrada papa doar san. De obicei ii recoltam urina dupa masa de dimineata (adica cea de ora 7). De cele mai multe ori facea in 15 minute, dar mi s-a intamplat sa dureze si aproape o ora. Ca sa stea linistita, puneam muzica pentru copii la cd-player si ii cantam. Sau ii poti da o jucarie s-o morfoleasca. O alta precizare: ar fi indicat sa-i schimbi punguta la fiecare jumatate de ora. Sanatate multa![flo]Steluta cu [copil] Andrada Cristinaid="red"> (17 iunie 2006)

AM trecut si noi prin astfel de momente!

Noi am facut asa: igiena, lipit punguta... dar nu venea pipi!

Am mers la baie si am pus copilul cu picoarele pe chiuveta ca sa priveasca oglinda, iar contactul cu ceramica rece a sensibilizat sfincterul, iar in punguta a curs instantaneu!

Nu e o practica super, dar nu mai stiam ce metode sa adoptam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...