Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PATRUNJELUL SI SILUETA


Recommended Posts

Salata de patrunjelid="red"> (tabouli)

 

 

6 legaturi de patrunjel se spala bine si se aleg numai frunzele si coditele fragede. Se toaca marunt, amestecandu-se apoi cu o cantitate egala de frunze proaspete de menta tocate. Se adauga o lingura de bulbur (grau sfaramat) care a fost inmuiat in apa calda 30 minute, o rosie mare taiata in cuburi mici si zeama de la jumatate de lamaie. Menta proaspata se poate pastra peste iarna in congelator. Salata se mananca in cursul zilei ori de cite ori iti este foame.

 

 

La micul dejunid="red">:

O cafea fara zahar si un fruct (portocala, grapefruit, capsuni sau mar)

 

La pranzid="red">:

Un piept de pui la gratar sau fiert si un mar

La cinaid="red">:

Un ou fiert, un morcov mare crud si un mar

 

 

Atentie! Se beau cel putin 3 litri de apa / ceai fara zahar / bors crud. Sunt interzise sucurile. Curele cu patrunjel sunt contraindicate femeilor insarcinate si celor care alapteaza. In aceste cazuri, se poate consuma totusi patrunjel doar in cantitati mici, in salate, supe si ciorbe).

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

niponel, de unde stii de tabouli? ca e reteta traditionala libaneza si menta se pune doar putin de gust, nu in cantitate egala cu patrunjelul, se pune ceapa tocata ff marunt si burgul-ul se inmoaie max 10 minute,altfel iese pasta...toate ingredientele se toaca ffff mic, mai ales patrunjelul

scuze de interventie [asia]

 

anca

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...