Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un sfat de proaspata mamica

Recommended Posts

Mi-am adus aminte de un remediu pentru bb atunci cand il prinde curentul la ochisori. Nu stiu daca il cunosc si altii dar m-am gandit sa-l impartasesc aici pe forum, poate au si alte mamici nevoie de el. Ii puneti lui bb o picatura sau doua din laptele de san in ochisorul inrosit si umflat. Este valabil numai daca mai alaptati. Eu din nefericire nu mai alaptez [:(]...si nu mai pot folosi leacul asta. Cu ceai de musetel am incercat prima oara, pana mi-a zis mama de remediul cu laptele de san. Sincer? Ceaiul e apa de ploaie pe langa eficienta laptelui. A doua zi nu mai avea nimic!

Sper sa va ajute sfatul unei proaspete mamici!

[flo] [flo] [flo]

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am incercat cu lapte la bb meu, dar nu m-a ajutat deloc. S-a nascut cu un canal infundat la unul din ochisori si ba ii lacrima, ba ii curgea mai tot timpul o secretie galbena. Doctorii mi-au spus ca dureaza pana pe la 1 an chestia asta, (se poate insa si opera), dar o vecina rusoaica, mi-a zis ca si al ei cel mic avuse la fel si a incercat cu pisi ,(metoda babeasca); in timp ce bb facea pipi repede pe putina vata.Am incercat si eu, am facut de doua ori si nu a mai avut al meu nimica, i-a trecut complet.

Altei vecine de a mele, fetitei ei i-a lacrimat ochisorul pana pe la 1 an jumate, apoi a incetat asa din senin.

Claudia

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...