Alysuk Publicat Ianuarie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 27, 2007 Buna fetelor! Ma iertati ca n-am mai dat nici un semn de mult timp, insa m-am reangajat, si imi ocupa tot timpul,de dim pana seara. De 2 sapt ma supara rau, in partea dreapta jos,mai ales dimineata cand ma dau jos din pat,si seara.Dar ieri m-a suparat si cand mergeam, mai toata ziua. Am fost diagnosticata azi cu apendicita cronica, adica mi s-a zis ca se poate declansa si maine sau peste 20-30 de ani. Mi s-a recomandat sa fac analize (leucocite si cea de urina)chiar luni dimineata,apoi sa merg la chirurg. Imi este foarte frica, pentru ca urasc spitalele, si nu mi-am rupt o mana/picior in viata mea, iar acum ar fi prima operatie. Stiu ca chirurgical, este una banala, insa pt mine stresul e mare, si aproape ca ma ia plansul de pe acum. Vroiam sa va intreb daca ma puteti ajuta cu sfaturi, am auzit multe, m-am si interesat in ultimele zile, cum ca operatia cu laser e f scumpa si pot apare si complicatii. Laparoscopia, (mai toti de la spitale imi zic ca inseamna laser, insa nu are nici o legatura cu asta, ci e vorba de anumite tuburi subtiri care ti le baga prin burta) am inteles ca e cea mai simpla metoda de operat in apendicita,sau cea cu bisturiul,si atat.Insa imi e frica rau,[bang]si nu stiu nici ce spital ar fi mai ok pentru asta. Nu vreau sa am ditamai cicatricea,plus ca o sa cer fire reabsorbabile.(nu vreau sa vad stele cand o sa mi le scoata). Astept sfaturile voastre,si de spitale si de medici, va multumesc mult! Va urez sanatate,ca-i mai buna decat toate! Daca viata e un roman,tu fii un luptator si treci prin toate capitolele! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alysuk Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2007 Maine, sau cel tarziu luni, o sa ajung la Spitalul Sf Maria. Sper sa fie ok pe acolo, insa tot mi-e frica. Cred ca am citit prea multe chestii si detalii despre laparoscopie, si de asta ma simt aiurea. Stiu ca e o operatie banala, insa avand in vedere ca e prima in viata mea,ma ia cu tremurici. V-am pupat! Daca viata e un roman,tu fii un luptator si treci prin toate capitolele! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robotzica cucului Postat Ianuarie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2007 Alysuk, Zau ca nu are de ce sa-ti fie frica! Stiu ca experienta mea cu apendicita nu se potriveste cu situatia ta, dar uite povestea: m-am operat cand aveam 10 ani, clasic, cu bisturiul. Si cu anestezie locala. Asa i s-a parut chirurgului ca e cel mai bine pentru mine, sa nu imi faca rahi-anestezie (a zis ca se intelege el cu mine sa stau cuminte - era un fel de prieten al parintilor mei). Am simtit prima intepatura in burta si cam atat. Scosul firelor ustura, dar dureaza extrem de putin. Daca trebuie sa te operezi, nu amana! Ai grija de tine! Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Sa nu-ti fie frica!!! Iti spune una care lesina si numai cand i se ia sange pt analize Eu m-am operat acu vre-o 12 ani prin metoda clasica: bisturiu si fire normale. Cicatricea e de vre-un cm jumate - doi si tin minte ca nu m-a durut. Am avut anestezie locala si mi-am revenit destul de rapid. Cel mai frica mi-a fost de injectia de anestezie [alcool] Iar daca ar fi s-o mai fac o data tot bisturiul as alege Sanatate multaid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Te poti opera si laparoscopic si normal. Ar fi bine insa sa nu iti faca rahianestezie pt. ca exista ceva riscuri. Firele resorbabile se pune doar la anumite operatii , nu la cele de genul asta , in plus , scoaterea firelor nu doar deloc. ;) Mult succes. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.