Andrada Publicat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 28, 2007 La cererea publicului larg discutie despre succes si realizare profesionala . Poftiti, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Eu zic asa. O poveste de succes este povestea unui om care, trecand peste reale obstacole, reuseste sa realizeze ceva care nu ar fi stat la indemana oricui sa realizeze, pus in aceleasi conditii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibyrox Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Dupa parerea mea, o atitudine pozitiva, dorinta de realizare profesionala, munca perseverenta, asumarea riscului, o familie fericita, sanatatea... toate acestea reprezinta un succes. „Succesul reprezinta cunoasterea scopului nostru in viata, atingerea potentialului nostru maxim si sadirea semintelor ideii de binefacere” (John Maxwell) In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer] Biby [floare3] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Eu leg succesul de beneficiile pe care le aduce altuia, decit personei cu succes, eventual unui numar de oameni. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Andrada, esti mai exigenta decat mine:)). Dar daca cineva face ceva in timpul vietii, sa zicem o descoperire, care este recunoscuta abia dupa moartea lui si abia atunci aduce beneficii unui numar larg de oameni? Conteaza pana la urma daca reusim sa facem ceea ce ne propunem noi, sau conteaza mai mult recunoasterea celor din jur? Eu cred in prima varianta, "ai reusit" inseamna ca simti tu ca ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus, sa iti depasesti limitele, indiferent de ce cred altii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 In final deci tot trebuie sa fie folositoare unui numar de oameni. Eu n-am zis ca succesul sa fie recunoscut in timpul vietii. De ex aia cu DNA-ul (de ii tot uita lumea numele[:D]) a murit inainte sa se bucure de el desi ea descoperise structura si colegii cam i-au furat caietul ptr ca dupa cum au marturisit "era femeie si era si cam nesuferita". Dar aia ramine un cercetator de succes, A PS Nu, nu esti successful numai ca ti-ai explicat tie o chestie absolut inteligenta dar fara sa aduca foloase altuia decit tie. Succesul tine nu atit de recunoastere cit de implinirea unei nevoi comune existente deja. L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Si asta pentru ca orice domeniu in care ai putea sa ai succes tine de ceilalti. Sa fii mama, cercetator stiintific, sofer, macelar, doctor, etc de success, tine in final de rezultatul pe care il ai in ceilalti si mai putin de infringerea unor obstacole. Cu exemplul de mai inainte, ceilalti 3 cercetatori cu DNA-ul au primit toti premiul Nobel desi furasera caietul cu imaginea elicoidala acum faimoasa, desi ei nu depasisera atitea obstacole ca si femeia respectiva ( era femeie, trebuia sa-si apere caietul cu strasnicie, trebuia sa infrunte zilnic profesorii din facultate, si mai apoi toti au recunoscut ce mizerabil s-au purtat cu ea). Flemming ala era un dezastru de dezorganizat si cam murdarel, si mai mult in final nu istetimea extraodinara sau efortul zilnic l-au facut celebru ci faptul ca in "nesimtirea lui" a plecat in vacanta lasind probele in farfuriile Pietri si asa s-a nascut penicilina care a salvat sute de milioane de oameni de atunci incoa. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Da, multe mari descoperiri s-au facut din intamplare. Si de multe ori viata nu e dreapta cu unii. Dar este o diferenta intre "a reusi" si "a avea succes"? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Depinde foarte mult de cine il catalogheaza ca un "succes"...Succesul in ochii nostrii, sau in cei a celor din jurul nostru???It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] : varstaid="size1">, pozeid="size1">, D-ale lui David id="size1">Atelierul Piticilorid="size1">[cool]id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Cred ca Succesul e atunci cand ti-ai indeplinit visul personal. Eu despart succesul de realizarile profesionale, pt ca in opinia mea Cariera inseamna ceva f f greu de atins.Nu oricine care are un lo c de munca are o cariera, sa fim seriosi. Cariera inseamna sa lasi ceva hotarator in urma ta, sa faci scoala cum spunea AC (in stiinta doar, in arta daca faci scoala asta se numeste epigonism.....),sau sa fii artist recunoscut mondial, asta e o cariera, asta e adevarata realizare profesionala. Asta nu inseamna ca nu poti profesa cu succes orice meserie. uneori, omu viseazqa sa ajunga una sau alta si nu poate, ori nu e destul de dotat, ori viata nu-l lasa...in orice caz, sunt multe cazuri. E greu atunci sa nu consideri ca ai esuat.Eu de exemplu consider ca am ratat fata de cum ar fi trebuit la 27 de ani sa fiu, asta e Insa e o problema falsa aici, doar de orgoliu, de fapt, orgoliul impeidica multi oameni sa aiba fie succes, fie sa fie realizati profesional..... Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.