Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

conizatie

zidulet

Recommended Posts

As vrea sa stiu daca ati facut asa ceva si mai ales daca ati ramas insarcinate si ati dus cu bine sarcina dupa aceasta interventie. Dupa o colposcopie si o biopsie am fost diagnosticata cu CIN1 si o zona cu CIN2. Dr. mi-au recomandat coniztie, cu bisturiul chiar. Si eu am 26 de ani si imi doresc copii.. Si mai am si uterul retrovers pe deasupra :(.

Va multumesc pt raspunsuri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si mie mi se recomandase conizatie de catre un dr,am fost la altul,am facut excizie cu ansa lletz(a durat 10 min max) si am plecat acasa.Totul a fost ok,acum nu mai am nimic.Din cate am citit pe aici,eu stiu ca poti ramane insarcinata dupa conizatie.

Era chiar un subiect mai vechi despre cervicita,unde mai multe fete facusera conizatie.Libelula stie despre ce vb [;)]

Daca ai rabdare sa citesti,aici este subiectul:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47864&SearchTerms=cervicita

Dana id="navy">

Mie dupa colposcopie si biopsie mi-a iesit CIN 3, deci mai grav decat ce ai tu si mi-au facut excizie cu ansa LLETZ, nu conizatie. Colul s-a vindecat foarte bine, am ramas repede insarcinata si uite-ma la 38 de sapt+ cum colul meu tine n-are nici o problema si tare imi e ca o sa depasesc si termenul [bang]! Si mie mi-a fost frica ca o sa nasc prematur, ca nu o sa tina colul si alte minunatii insa se pare ca medicii de aici au avut dreptate; portiunea pe care au eliminat-o a fost foarte mica ca grosime si nu afecteaza deschiderea prematura a colului.

Conizatia se face cu bisturiu si portiunea care se scoate (ca grosime) este mai mare, si la o urmatoare sarcina ar trebui sa se faca cerclaj preventiv.

Eu te sfatuiesc sa cauti un medic care face electrorezectie cu ansa LLETZ.

Multa sanatate!

• 2 weeks later...

Mi-a mai venit inima la loc cand am vazut ca sunt si cazuri cu succes.. Spuneti-mi va rog, excizie cu ansa letz e totuna cu ERAD (un fel de razuire a colului)? E vorba despre ansa electrica, nu? In Bucuresti v-ati facut interventiile? Ca eu sunt din Timisoara si nu stiu care dr face asa ceva.. Mie pana acum doi mi-au zis de conizatie.. Desi ultima data a iesit mai bine lama, doar CIN 1 si a zis dr ca mai asteptam.

Tzuchi, bafta la bebel!!! Nastere usoara si multa sanatate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...