lunna27 Postat Februarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2007 Goanga,noi i-am dat niste sfaturi si am povestit din intamplarile noastre,ea va face cum va crede de cuviinta ! Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lunna27 Postat Februarie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2007 Zidulet total gresit ce ti-a zis dr aia.Cand faci excizie cu ansa Lletz asa cum am facut mai multe fete de aici(ERAD cred ca inseamna simpla cauterizare,nu cred ca e ceea ce am facut eu)automat iti scoate cu ansa electrica tesutul bolnav de acolo si este trimis la laborator pt analiza.Dr aia cred ca ti-au explicat despre cauterizare Deci in final,vezi ca exista si aceasta metoda la noi in tara,nu e vorba de cauterizare,ci de excizia cu ansa lletz,tesutul bolnav se da la laborator...hai ca m-am repetat.Gaseste un dr bun,ca treb sa fie si in TM,ca doar e oraf f mare.Cauta si pe google,ca treb sa gasesti ceva.Asteptam vesti bune de la tine. Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
goanga23 Postat Februarie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2007 zidulet, in primul rand ...NU TE PANICA, problema ta se va rezolva si vei avea si bebei! Din toata "lectura" pe care am facut-o pe aceasta tema , am aflat un lucru important : dispaziile cervicale se intalnesc la un procent mare de femei intre 25-35 de ani si se trateaza cu succes. Eu am fost foarte speriata cand am aflat despre displazie, si mai ales cand am aflat din ce cauza a aparut sa cat de ridicat era gradul ei. Cel mai important entru tine este sa gasesti un medic foate bun care sa vorbeasca cu tine despre problema ta...eventual mergi la doctor cu o fituica cu intrebari despre tot ce te ingrijoreaza pe tine. Nu inteleg de ce medicii la care ai fost ti-au recomandat conizatia, singurul lucru la care ma pot gandi este ca nu au aparatura pentru LEEP . Cu cat se taie mai mult din colul uterin cu atat riscurile de a nu avea copii sau a nu putea tine sarcina cresc. O sa iti trimit niste articole sa te documentezi ...pe mine ma ajuta lucrul asta, pot astfel sa inteleg mai bine ce se intampla.Sper sa-ti fie de folos . Multa sanatate, Andreea http://www.healthology.com/gynecologic-health/gynecologic-health-information/article3627.htm http://www.gynalternatives.com/treatment.htm http://www.colposcopy.com/ab-res.html Daca mai gasesc ceva interesant sau in relatie cu riscurile de a avea copii dupa tratament ti le voi trimite pe PM. Numai bine. I am a dreamer... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
zidulet Postat Februarie 26, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2007 Andreea, multumesc mult de articole. Din cate am inteles eu, la o prima vedere, conizatia ar fi printre ultimele optiuni de tratament si dr mei (ca au fost doi) mi-au zis asta din prima. In Tm am fost la doi dr, tineri amandoi (se si cunosteau) si amandoi cand au auzit de cin 2 au zis conizatie. In plus de asta, si dr ginecolog al lui sora-mea, in Franta (ce-i drept e mai in varsta), a zis acelasi lucru. Ma gandesc ca e o metoda invechita, oarecum sigura, dar cum ai spus si tu, poate nu au aparatura.. Dr la care sunt acum (de la o policlinica renumita) a recunoscut ca crioterapia si laserule mai bun, dar el nu stie si nici nu are ustensilele necesare. Dana, sunt sigura ca dr mi-a vorbit despre conizatie cu ansa electrica si nu despre cauterizare. Eu una asa stiam ca conizatia se poate face cu bisturiul, cu ansa electrica si cu laserul. Si discutand aceste variante mie asa mi-a zis dr ca conizatia cu bisturiul e cea mai buna pt ca nu arde tesutul si poate fi dat la laborator. Urmeaza sa ma interesez de doctori care au laser sau LLEP. Multumesc mult de asistenta fetelor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
antonia2006 Postat Februarie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2007 Zidulet, conizatia e o operatie care se face cu anestezie generala, interventia facandu-se cu bisturiul. Daca se foloseste ansa electrica atunci este vorba de ERAD si in acest caz tesutul se decupeaza cu ajutorul ansei si ce se scoate se trimite la biopsie. Crede-ma pe cuvant, la sfarsitul lunii octombrie am facut un ERAD urmat de biopsie. Se face o anestezie locala, nu ai dureri, pleci acasa pe picioarele tale. Eu iti propun altceva: ia "pagini aurii", uite-te dupa clinicile mari, da telefon la toate si intreaba daca la ei se poate face excizia cu ansa letz (ERAD). Daca nici asa nu ai succes, programeaza-te la un dr. din Bucuresti sau din cel mai apropriat oras de tine...alt sfat nu stiu sa-ti dau. Sanatate multa si nu te speria. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lunna27 Postat Martie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2007 Zidulet,eu subscriu la ce a scris Antonia,exact la fel am facut si eu,mi-a trimis la biopsie tot ce a scos de acolo si a fost ok. Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.