printesa_roz Publicat Ianuarie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 28, 2007 Fetelor [help][help] am citi in vara ca scria cineva despre epilarea cu o combinatie ce zahar si lamiie care se fierb pina devine compozitia brun deschis, etc. Eu am urmat reteta anul trecut, o singura data, si mi-a iesit tare bine. M-am epilat inghinal total, eram ca un bebe[il]....din pacate nu mai gasesc reteta cine stie ce cantitati se folosesc? Ai incercat vre-odata? please help Va multumesc anticipat pentru raspunsuri [flo] POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printesa_roz Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2007 Fetelor, am gasit unde s-a mai discutat despre asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77596&whichpage=2 Nu stiu daca e exact aceeasi reteta pe care am folosit-o eu, dar am sa incerc la sfirsitul saptaminii viitoare sa ma epilez peste tot. Acum nu pot ca tre sa las parul sa creasca putin. Pina saptamina vitoare cred ca ma ascund de barbat Va pup pe toate[pup] POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache Postat Ianuarie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2007 printesa, merci de reteta! eu cu ceara orientala din comert (si numai din asta se gaseste aici) nu ma impac deloc, iar de reteta asta stiam, mai putin catitatile mi-a facut sotzul odata (din amintiri din copilarie) dar n-am reusit sa o folosesc , cred ca era prea tare sa-mi spui daca-ti iese anca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.