Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

[hia]Fetita mea cea mica a facut bronsiolita. Are 7luni si tuseste de mai bine de o luna. Bronsiolita a aparut ca o complicatie dupa varicela.De la sfarsitul lunii noiembrie o tot tinem in medicamente si am impresia ca nu se mai termina.

Ce medicamente stiti pt bronsiolita si sunt eficiente si ce cura de imunizare sa-i fac dupa ce termina cu tusea?

Multumesc!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noua ne-a prescris medicul niste aerosoli cu un medicament, bronhodilatator, ce se cheama Albuterol. E folosit pentru a te ajuta sa respiri mai usor, sa nu mai ai dificultati de respiratie si sa nu mai tusesti.

Am facut tratamentul 7 zile si parca nu se mai aude acel suierat. Doamne fereste sa ne recidiveze!

Sanatate maxima!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)

Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Multumesc pt raspunsuri!

Facem si noi tratament cu spray-uri (flixotide), dar dupa 5 zile pline de tratament inca mai tuseste.

Doctorita ne-a spus ca o sa dureze vreo 6 sapt. refacerea.

Dupa ce am tratat varicela, pneumonia de dupa, enterocolita tot de dupa, nu mai am rabdare cu bronsiolita (toate sunt post-varicela, considerate complicatii ale acesteia[:(])

Ma intreb daca pot sa incep sa-i dau ceva sa-i ajute sistemul imunitar ca poate terminam mai repede cu virusii astia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...