Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dr Olaru C-tin

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de bb_yasmi

stie sa imi zica vreo mamicutza unde are cabinetul particular Dr Olaru C-tin de la Spitalul Odobescu?? eventual un nr de tel.

id="quote">id="quote">are cabinetul in complex, in spate la zaro, la clinica Brol: str. Mehadia nr.15 tel: 0256-490707, dar vezi ca are programari si pe 2 luni inainteDia [mamica] de [bb] Oana (29.11.2006)poze OANAluna 1 luna 2luna 3
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi

fetelor, multumesc frumos!!!

si eu am auzit ca este fff bun (si mama ma nascut cu el).

cat de scump e? cat costa o consultatie, un eco?? va rog daca stiti sa imi raspundeti!!!

sau ce alti dr buni care sa fie la Sp. Odobescu stiti??

Oaspete bb_yasmi
quote:Originally posted by adriella

Si eu am nascut cu dr.[medic] Olaru C-tin. [cool]Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

id="quote">id="quote">da-mi detalii te rog!!cat de scump e? cat e de atent? acuma X ani cand m-a nascut mama (m-a nascut cu el) a fost foarte multumita si are o parere foarte buna despre el!

este un medic f. bun, profesionist, serios in tot ceea ce face. Mie mi-a urmarit sarcina de la 14 sapt pana la sfarsit. Nu am avut probleme cu sarcina si nu prea avea ce sa-mi spuna dacat ca bb e foarte bine si ca e in grafic.Dupa a 5-a luna mi-a descoperit un fibrom pe uter la un deget de col si placenta inserat jos care nu s-a mai ridicat pana la sfarsitul sarcinii drept urmare a trebuit sa nasc prin cezariana. Operatia a decurs normal, m-am simtit f. bine primele 4 zile dupa care am inceput sa fac brusc intr-o noapte febra 40,2 in jumatate de ora a fost la maternitate. A stat sa-mi mi se faca toate investigatiile...care au durat pana la 4 dimineata. Zilnic venea sa ma vada cel putin odata. Dar din cate am observat este putin "zgarcit" la vorba tre sa tragi cu clestele raspunsurile care te intereseaza...iar daca nu sti ce sa intrebi in afara de "ca e bine (in caz ca nu ai alte probleme)ne vedem peste 3 sau 4 sapt" nu-ti zice.

Cat despre tarife, pot sa-ti spun ca are preturi mari, nu stiu daca mai este vreun medic in Tm cu asa tarife. O consultatie poate sa coste si 300 Ron (3 mill lei vechi) eu cel mai putin am platit 150 Ron (1.500.000 lei).

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...