Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Analiza Rh. posibil gresita

Recommended Posts

Sunt insarcinata in 24 de saptamiani iar mai jos veau sa va relatez o situatie cam ciudata, sa-mi spuneti ce parere aveti.

Saptamana trecuta am fost cu sotul meu la un laborator al unei clinici particulare, eu pentru analiza de toxo. iar el pentru grupa si Rh.

Grupa mea fiind 0 Rh.negativ imi este neaparat necesar si Rh. sotului pentru imunizarea rh(stiti voi toata problema cu Rh diferit in sarcina). Cand in sfarsit ridicam rezultatul analizelor surpriza mare el apare pe foaie ca ar avea aceeasi grupa si rh ca si mine , respectiv 0 negativ.Nu pot sa va spun bucuria care a urmat dar sincer amandoi aveam un nod in gat la gandul unei eventuale greseli stiind ca doar 7% din populatia globului poate avea 0 negativ deci probabilitate f. mica sa ne nimerim a avea amandoi aceeasi grupa si rh.mai ales ca nici unul din parintii lui nu stiau ce inseamna rh. negativ, mai ales ca mama lui a avut doua sarcini duse pana la termen si nu pricepea deloc ce o intrebam noi.ASA ca le facem o vizita parintilor lui si exact cum ne asteptam in foile lor medicale aparea la tata:A2 POZ. iar la mama:O1 POZ. Asta inseamna ca ar fi imposibil ca sotul sa aiba O1 neg.

Automat ca vom repeta analiza dar eu va intreb in cazul in care nu am fi avut cum verifica grupa parintilor si mergeam asa mai departe cu analize de "buna credinta" ce ne faceam?

Ce ma sfatuiti credeti ca asi putea da clinica in judecata pentru asa ceva pentru ca eu sunt f. suparata?

Astept sfaturi si eventual indrumari.Iar eu data viitoare cand intru pe net am sa va spun rezultatul repetarii analizei.

[gravi]24+[baietel]

DANNA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In locul tau as fi mai rezervata in a arunca cu noroi in laboratorul respectiv.

Grupa sotului tau este perfect compatibila cu cele ale parintilor sai.

Uite aici este un calculator unde introduci grupele de sange ale parintilor si iti afiseaza posibilele grupe de sange ale copilului.

http://www.biology.arizona.edu/Human_Bio/problem_sets/blood_types/inherited.html

Este in stanga paginii (blood types and Rh calculator)

Succes!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...