ML Publicat Ianuarie 29, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 29, 2007 Am primit de la cumatul meu niste scootere fara motor (sunt vechi, fara manual) si ma intreb de la ce varsta sunt cei mici capabili sa le foloseasca. Multumesc! "Ceid="navy"> verdeid="green"> era valea meaid="navy">!" (pozeid="green">) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Ianuarie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2007 am vazut in park unu de 3 ani cu unu care era pt copii de peste 5 ani - al meu la 4 ani inca se impiedica tot in cele pt copii de la 3 ani in sus - totul depinde de copil zic eu. de la 24 de luni in sus de la 3 la 5 ani de la 5 ani in susid="purple"> Sanatate si numai bine [flo]id="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> scaune de masina pt copiiid="right">id="size1">Atelierul Piticilorid="size1">id="right">id="purple"> Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2007 Nicole multumesc mult. Am sa ma uit la ele (sunt in magazie) si compar apoi cu cele din linkurile tale. Pai cam ai dreptate... Si al meu baietel (3 1/2 ani) e mai iscusit decat fata (5 si un pic) la mersul pe bicicleta, etc. "Ceid="navy"> verdeid="green"> era valea meaid="navy">!" (pozeid="green">) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.