Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

mexxa

Recommended Posts

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pufymicid="red">, e frumoasa listuta! [flo] Spor la curatenie si la mutat[;)]

Vauvaid="red"> [pup].

si acum sa mai zic si eu cu scrisul pe alte forumuri, normal ca fiecare e lliber sa scrie unde si cand vrea, dar felul in care s-a plecat si cate vorbe urate s-au aruncat e suparator. Cred ca mamicile care au scris si pe alte forumuri nu au facut un subiect cu acelasi nume ca aici. Dar cel mai mult trebuie sa ne preocupe bebicii nostri si atat.

pupici.id="Comic Sans MS">id="black">

***************************************************id="size1">

mami fericita de [copil] PATRICIA MARIA id="red"> (06.09.2006) id="Comic Sans MS">

***************************************************id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

pt.Inni, daca mai intra pe acest forum

dupa cum observi, fetele NU ti-au luat apararea pt.ca s-au saturat

de tot scandalul asta care a facut numai rau si NU pt.ca ar avea ceva cu tine

si pe mine m-a deranjat expresia cu "fetele inteligente" spusa

de cineva de pe noul forum....dar ce sa-i faci....fiecare este liber

sa gandeasca si sa spuna ce doreste...insa asta imi confirma urmatoarea chestiune:

toata cearta asta si mai ales urmarile ei, imi "suna" a LIPSA DE MATURITATE (nu vreau sa jiGnesc pe nimeni, sincer....asta e parerea mea si traim intr-o tara liber, cel putin eu asa cred !!!)

acesta este ULTIMUL meu mesaj legat de acest subiect (nu va speriati.... ca nu plec)

eu voi posta DOAR pe acest forum, in limita in care sanatatea si timpul imi vor permite....

mi-as dori ca urmatoarea data cand voi mai intra pe forum

sa vad ca v-ati impacat si ca totul a revenit la normal

pana atunci, va doresc numai sanatate - atat voua cat si bucuriilor voastre

asta este cea mai importanta !

VA PUP si sa auzim numai de bine

[mamica]Lilina siid="red"> [bibe] Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)id="blue">

cum s-a nascut bebe [batetoba] id="orange">site-ul lui bebe [bonjovi] id="green"> varsta lui bebe [testoasa]id="red">

CristinaGoji, multumim, suntem bine. Am avut o perioada isterica in viata noastra, acesta fiind motivul pt care nu am mai intrat pe forum. Am scapat de colici, ceea ce va dorim si voua, si suntem la al 4-lea tip de lapte, ceea ce nu va dorim si voua. [bang]

Miam, miam, nu cred ca mai este un alt lapte asa bun si aromat ca Milumil 2. Bineinteles ca, in continuare, laptele imi place doar mie, nu si lui Gicusor. Gicusor manaca aprox 600 ml/zi. Este intr-o continua greva a foamei, nu vrea sa semene cu niciunul dintre parintii-ursi. Cand nu mai vrea sa manace da biberonul la o parte cu un gest foarte ferm si "comenteaza". Cand i-oi da morcovi fierti, cred, copilul asta o sa ma bata... Mi-e si rusine sa ma prezint in fata lui cu o asa oferta.

La 4 luni raportam 6,800 kg si inaltimea de 66 cm.

Vineri am facut vaccinul de 4 luni, vaccin care s-a "lasat" cu un "guguloi" deasupra locului injectiei si cu scaune moi. Offf, bietii bebelusi, prin cate tre' sa treaca...

Saptamana asta facem primul pas spre aripioarele picante... Incepem cu suc de mar. Voi cu ce ati inceput, tot cu fructe? Astept sa se normalizeze scaunele, si incepem...

Poze

RADU

Roxanaeid="purple"> bine ai revenit! Eu sunt de parere ca greutatea lui Sarahid="purple"> e foarte buna pentru varsta ei. Daca papa putin, dara simileaza totul excelent, nu vad care ar fi problema.

Pana la urma ati decis ca poarte numai numele de Sarah?

Sephoraid="red"> am vazut pozele frumusele [pup]. Cum se poarta Igorasul fatza de Matti? E protector? Ca in sarcina asa ziceai ca e. Dar Matti fatza de Igor?

Vladut al meu nu da nici o atentie motanului. Poate daca as vopsi motanul in culori tzipatoare: verde brotac, cu portocaliu, cu carmin si cu albastru electric, asa cred ca l-ar observa [:D]

Ramoid="blue"> [pup], sa stii ca nu e serios baietzica al meu, e mereu cu guritza pan la urechi, dar in fatza aparatului se mai incrunta.id="green">

[mamica]Andra si [copil] Vladut (14.10.2006)

Cum a venit pe lume Vladutid="purple">

puiul meu creste...id="green">

pozele noastreid="green">

Bravo Eric !!! [pup] primul iepuras din gasca

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.

Live every moment. Leave nothing to chance.

Swim in the sea. Drink of the deep.

Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAIid="red"> Avem perle noiid="Comic Sans MS">id="size3"> [roker]

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Vrei sa fi liber ?id="red">

Daca asta inseamna sa dispara problemele dintre noi...si sper din tot sufletul...atunci fie si despartirea asta...

Cum...din cate stiu, nu am adus ofense nimanui...si reciproca...atunci voi fi si eu adepta celor 2 forumuri.

In fond va am la suflet pe toate.

Pupici!!!

Lakioanaid="blue"> mami lui [copil] Riana Rebecaid="red">, o minune de fetitza [olala](16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Rid="red">eid="limegreen">bid="blue">yid="orange">...the baby id="pink">

Paginutza lui Reby micid="pink">

Buna ziua, BUCURIIid="purple">! [hia]

Pufyid="red">, votez pro. Si daca tot se vorbeste de listuta, poate aveti curiozitatea sa va uitati un pic la "ciresele", mie-mi place cum isi noteaza ele primul dintisor, primul mama/tata, etc. Daca va place si voua, poate adoptam modelul lor.

Pufyid="red">, spor cu mutatul, felicitari pentru casa noua! Sa aveti parte numai de BUCURIIid="purple"> in noul vostru cuibusor. id="Georgia">id="teal">

Sanatate la mamici si bebici!

Liliid="red">, mami fericita a lui [copil] Mathiasid="blue"> (17.10.2006)

[/link]"]Varsta lui Mathias

Poze Mathiasid="Georgia">id="teal">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...