Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

mexxa

Recommended Posts

quote:Originally posted by Gigi25

CristinaGoji, am inceput demult cu cerealele, ca sa "imbogatim" hrana lui bebe. Mediucl ne-a recomandat sa trecem direct la marul dat pe razatoarea de sticla, dar stiind ca stomacel sensibil are bubu, prefer sa-l incerc cu sucul de mar. Un alt medic mi-a recomandat sa-i dau sucul de mar impreuna cu suc de morcov, pt. ca morcovul este mai dulce, iar pe de alta parte suucl este mai putin acid... Nu stiu ce sa fac, parca as da totusi doar suc de mar, pt. inceput. PozeRADU

id="quote">id="quote">la sfatul pediatrei, eu am inceput diversificarea asa:ziua 1: suc morcovi 5 mlziua 2: suc morcovi 10 ml.....ziua 6: suc morcovi 30 mlziua 7: suc morcovi 30 ml + suc mar 10 mlziua 8: suc morcovi 30 ml + suc mar 20 mlziua 9: suc morcovi 30 ml + suc mar 40 mlziua 10: suc morcovi 30 ml + suc mar 60 mlla inceput nu a fost incantat de sucul de morcovi, dar de candam introdus sucul de mar....a inceput sa-i placaacum ii dau mar copt pasat cu cereale de mar+morcovsau banana pasata cu cereale de mar+morcov
[mamica]Lilina siid="red"> [bibe] Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)id="blue">cum s-a nascut bebe [batetoba] id="orange">site-ul lui bebe [bonjovi] id="green"> varsta lui bebe [testoasa]id="red">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eloiseid="red"> marfa rau faza cu pictatul,ce sa-ti spun Matti de vreo saptamana l-a descoperit,se uita curios la el,nu-si da seama inca cred ce hram poarta,iar Igor vine il mai linge pe picioruse,se uita la el,cand plange se duce sa vada ca-i cu el,cand e la mine in brate si plange,merg prin casa si el se tine dupa noi,cam asa deocamdata.In schimb Igor foarte gelos pe cei care vin si pun prima data mana pe Matti si nu pe el,se baga in sufletul lor pana trebuie sa-l bage si pe el.

M-am gandit sa m-a schimb si eu la fata,id="purple">id="size3">

Io mami de Matteoid="blue">id="Comic Sans MS">

MamiLili sanatate lui Mathias! Off, off micutzul! Da de ce trebuie sa ii faci injectii cu vit.D.? Parca ai zis tu ceva ca ii mai moale caputzul pe o parte si are fontanela mai mare?

Beatrix felicitari pentru dintisorul lui Eric! Ce bine c-a iesit asa usor!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mirabelac, Vauvaid="red">, Mathiasid="blue"> are fontanela inca mareeeeee. Dar nu asta e criteriul dupa care a decis dr sa-i faca vit D, ci atunci cand il dezbraca si se uita la coaste se vede un usor inceput de rahitism. Ma rog, inceput e mult spus, cert ce ca daca i-as da numai Vigantol picaturi nu s-ar ameliora, de aceea facem injectabil (ma felicit acum ca mi-am pus deoparte cateva fiole cand am aflat c-o sa dispara de pe piata). O sa-i fac mai tarziu o poza pentru exemplificarea coastelor. id="Georgia">id="teal">

Sanatate la mamici si bebici!

Liliid="red">, mami fericita a lui [copil] Mathiasid="blue"> (17.10.2006)

[/link]"]Varsta lui Mathias

Poze Mathiasid="Georgia">id="teal">

Desi cu intarziere, LA MULTI ANI OSNAid="red">(Svetlana), mamica fluturasului Matei![s][s]id="Georgia">id="teal">

MamiLiliid="red"> sambata cand a venit dr la vaccin mi-a zis ca si lui Zuzu i-ar trebui D3 ptr ca Vigantolul pic nu-l ajuta si pierde calciu ,cica daca are mainile si picioarele transpirate,asta e semnul.Asa ca pana la urmatoarea vizita sa-i dau pastile de Vigantoletten, sa vedem daca o fi mai bine.Daca nu injectii ne asteapta si pe noi.

La multi copii Vigantolul e apa de ploaieid="purple">

id="size2">

Io mami de Matteoid="blue">id="Comic Sans MS">

Sephoraid="red">, eu stiu ca diagnosticul de rahitism se pune dupa minimum 4 luni de viata ale copilului. Transpiratia excesiva este unul din semne, intr-adevar. Bine faci ca iei tablete, alea ajung sigur in stomac si intestin si se absoarbe subst activa, pe cand la picaturi una cade-n gura, una pe langa, n-ai certitudinea 100% ca au fost asimilate.id="Georgia">id="teal">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...