Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Atentie: Virozele respiratorii

Recommended Posts

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

multumim mult de informatii, eu una consider articolul foarte folositor.

"ANTIBIOTICELE NU SUNT ACTIVE PE VIRUSURI, administrarea de antibiotice in viroze fiind O GRESEALA DE TRATAMENT !!! Antibioticele actioneaza doar pe microbi ! " asta tre' sa o lipesc la dr de familie pe usa sa stie si ea [bang]

[copil]alexaid="red">

id="right">
Distribuie pe alte site-uri

pot sa spun ca sunt ingrozita de gandul ca fetita mea de 1an si7luni ar putea lua vreo viroza.pentru a o feri [mamica]ies afara cu ea la plimbere ,dar daca vantul bate prea tare prefer sa renunt si sa o tin putin la geam.preventiv ii dau oscilococcinum o doza pe saptamana si pot sa spun ca nu am avut deloc probleme cu ea in acesta privinta.

sanatate multa de la daria si sa fiti jucausi[huta]

rosu

Nici io nu sunt fan antibiotice!!! Cred ca trebuie epuizate celelate metode si in ultimul caz sa se dea antibiotic.Am citit ca administrarea de antibiotice la copii sub 2 ani scade imunitatea datorita distrugerii florei intestinale. Iar in caz de antibiotic e bine sa li se dea copiilor BioticsBaby (sau ceva similar) care contine fermenti vii de Lactobacillus acidophilus si bifidus care le refac flora si cresc imuninatea. Multa sanatate si sa nu va viziteze gripa[pup]!!!!

mami &[copil]Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

quote:Originally posted by Ramonika

antibioticele se dau doar daca ai febra, ceea ce in majoritatea cazurilor inseamna ca ai si un microb. virusii intr-adevar nu se trateaza.

id="quote">id="quote">imi permit sa te contrazic. Ai mei au facut f des febra si de cele mai multe ori nu au primit antibiotice (de fapt cea mare - 5 ani- a luat de 2 ori iar cel mic -3 ani-niciodata, si de 2 ani sunt amandoi in colectivitate: gradi si/sau cresa). Daca febra continua mai multe zile abia atunci se dau antib., daca se constata ca urechile sau gatul sunt cu puroi. Bine'nteles, la noi nu a fost cazul sa se auda ceva de la plaman.Cristina-----------------------------------------------www.esel-initiative.deid="size1">id="red">

Si parerea mea este aceeasi cu a Cristinei, mai bine zis experienta mea. Fetita de aproape 3 ani a avut de mai multe ori viroze cu febra si care au trecut fara antibiotice. Cea mai rea a fost saptamana trecuta, cand febra a durat aproape 5 zile.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

• Administrators

antibioticele nu se dau la febra. febra este semnalul virozei. cititi cu atentiei articolul

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1072

Este incredibil cum isi da fiecare cu parerea dupa ureche.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...