Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atentie: Virozele respiratorii

Recommended Posts

Antibioticele se dau in general la febra mare rezistenta si dupa trei zile de antitermice. Sau daca nasul, gatul, urechile sunt cu puncte de puroi.

Ambele cazuri inseamna, in general, ca virozei i s-a asociat o infectie microbiana.

Cu toata aceasta iarna primavarateca... pe toate meridianele am avut fel si fel de viroze. Asa ca sanatate multa!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Taman a iesit Ioana dintr-o viroza. Sau ce-o fi fost. De felul meu nu-s panicos, fata e mare, o cunosc perfect. Antibiotic, mai ales in ultimul timp, n-a mai luat.

Dar acum...parca a lovit-o un obuz. Joi seara mi-a spus ca are o jena in piept, iar noaptea avea deja 39. Am lasat-o vineri, era blana, in pat, dar sambata am dus-o la doctor. Antibiotic...

N-am mai vazut-o de mult varza, in halul asta.

poze multe cu noi[foto]

Ana a implinit un an[foto]

Vara lui 2006[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Am citit din scoarta in scoarta articolul si multumesc inca odata forumului. As inebuni cred pe cont propriu. Doctorita mea nu mi-a recomandat antibiotice, nici nu are febra, insa tuse si mucozitati are fii-mea din belsug. Si nici nu ii trec. Oare trebuie sa ii fac aerosoli? VAd ca sunt la moda. Mi-e frica sa nu apara complicatii. Off...

Nuka siid="size1"> Mama la Nuka

Antibioticele se dau pentru a preintampina o suprainfectie bacteriana. organismul ii prins in lupta cu virusul si are garda jos. aici intervine antibioticul. de aici si ideea vehiculata" i-am dat antibiotic, e racit, dar nu i-a trecut cu una cu doua. ori doctorul nu e competent ori antibioticul nu e bun" de fapt, virusul isi face treaba pana cand e coplesit de " infanteria" organismului. antibioticul e scut ca in reclama cu Danone.

de ce se prescriu atat de multe? pt ca de multe ori e vorba de copii mici, cu sist imunitar in formare, deci intra in cat de risc. uneori, pt ca doctorul la care ajungi e cel de garda, care nu stie cat si cum rezista puiul tau. daa ai un pediatru al copilului, ala ti-l cunoaste si stie la ce poate face fata si la ce nu.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

virusul care circula in iarna asta se raspindeste foarte usor, am costatat pe propria piele...a venit sotul de la serviciu oarecum atins, nu am stiut nimic pina simbata cind a facut febra, am izolat imediat copilul, trimitindu-la bunici, sa nu mai aiba contact cu noi, fetita are 6 ani, e destul de rezistenta, de 2 ani nu am mai calcat prin cabinete medicale cu ea, simbata, duminica sotul a stat in pat cu febra, dureri de git, frisoane, febra nu scadea cu nimic, luni la doctor i-a dat antibiotic, amoxicilina, azi e mai bine, luni dupa amiaza am inceput eu, dureri in git,dureri de cap, tuse,fara febra insa,azi copilul desi a fost izolat, nu a mai intrat in contact cu noi sau altcineva, a facut febra mare, o doare gitul, tuseste, am mers la doctor si dupa consultatie concluzie e ca trebuie sa ia antibiotic ca gitul e tare urat, diagnostic amigdalita,

i-a dat zinnat pastile la 12 ore, de la farmacie mi-a zis ca-s foarte tari si sunt asa de ingrijorata mai ales ca nici nu prea a mincat astazi, vom vedea cum va evolua

asadar concluzia este ca daca cineva din familie face viroza asta oricit ai incerca sa scapi nu se poate[bang]

Apropos de antibiotice, dr meu are o vorba: virusii mananca antibioticul pe paine, nici n-are rost sa te obosesti sa-i hranesti. Antitermic si lichide din abundenta, iar daca dupa 3 zile febra persista te duci sa investighezi. N-a dat gres inca intr-o groaza de ani, si ce indignata am fost la inceput...

Am citit azi un articol interesant si m-am gandit ca intereseaza si pe altii. Ar trebui cautat articolul ala si distribuit pe la toti medicii, asa, sa fie. [:)] Din pacate e in engleza, dar daca aveti nevoie de asistenta imi spuneti.

Va doresc din suflet sa va faceti bine!

[flo]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...