Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Atentie: Virozele respiratorii

Recommended Posts

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai, recunosc cinstit ca-s cu popoul in sus din cauza intregii familii bolnave - cel mai naspa e puiutul. Da mie NU mi-a placut articolul. Mi se pare pura teorie. Eu as vrea sa stiu cum sa reactionez cand sambata noaptea face puiul febra de 40 de grade care nu scade nici cu Nurofen, nici cu supozitoare de Novocalmin sau Paracetamol, nici cu comprese, iar pediatrul e plecat din localitate si nu poate fi contactat. As vrea sa stiu cum pot sa-i dau un medicament sirop pe care nu-l suporta, il scuipa sau chiar vomita de la el. Cat despre Aciclovir, pomenit in articol, e groaznic. de la el ne-am pricopsit in urma cu 2 ani cu o diaree infioratoare, aproape imposibil de oprit - a fost nevoie de internare. Asa ca stea cu analize, antitermice, tra la la mi se par cam vagi. A propos, stiti cat dureaza sa-i faca analizele - la noi trece boala pana primesc rezultatul!

Mamica de spiridusid="red">

Poze cu Loriana

Distribuie pe alte site-uri

uff.. am facut si noi o viroza... imediat dupa ziua lui Cristi [bang]

Febra 39,9, tuse, rosu in gat, nasul curgea, ochii lacrimau. Aveam deja antibioticul prescris de doctora (Eritro 200), i-am mai luat si picaturi de ochi, sirop de tuse, Nurofen etc etc

Eu deja m-am obisnuit, ca sa zic asa, cu febra asta mare.. Novocalmin in fund si impachetari cu prosoape ude (la temperatura camerei)

Acum santem OK, maine il duc la gradi.

Ingrid si Cristi 4 ani

Melaid="red">, da-mi voie sa te contrazic.Copilul meu a luat peste 20 de antibiotice in ultimile 18 luni (de cand l-am dat la gradinita, pana atunci nu s-a imbolnavit niciodata).Are continuu mucozitati, tuseste din cauza lor, are stare "subfebrila" dimineata si seara (pana in 38).De fiecare data atat pediatrul lui cat si restul pediatrilor la care l-am dus i-au prescris antibiotice. De fiecare data i le-am administrat si de fiecare data m-am dat cu capul de pereti dupa pentru ca NU ii trece tusea, orice antibiotic i-as da.Ulimul antibiotic prescris a fost pentru bronsita. I l-am administrat si TOT tuseste. Asa ca te rog nu-ti face munstrari de constiinta ca nu i-ai dat antibiotic 3 zile...Innebunim pentru ca alergam intre pediatrii, orl-isti, pneumologi, alergologi si toata lumea da din umeri si prescrie ANTIBIOTICE in Romania!!!!!!!Acum ma dau cu capul de pereti pentru ca din disperare am urmat sfatul medicului si i-am facut rapel la Pneumo 23, un vaccin pentru care pe Internet scrie sa rapelul se face dupa 5 ani! Noi l-am facut dupa 2 luni! [bang]M-am saturat de incompetenta sistemului! Nu mai vreau sa-mi chinui copilul cu medicamente inutile si periculoase pe deasupra!As vrea un dr. competent care sa-si asume responsabilitatea unui diagnostic si care sa nu prescrie reteta dupa reteta, doar doar o nimeri vreun medicament potrivit...S-a vindecat cel mic de bronsita dupa administrarea antibioticului?...Sper ca la voi a functionat, la noi nu merge nimic nimic...Sanatate multa tuturor,Florina 24+ [gravi] si Tudor (5 ani)

quote:Originally posted by Melaroxy

si eu si fiul meu am avut viroza. am fost la medic si asta a fost diagnosticul. dupa 3 zile cu febra diagnosticul a fost bronsita. daca luam antibioticul cand am fost prima oara la medic nu mai evoluam asa. la ce virusi avem acum antibiotucul te fereste de complicatii.[flo]Melaid="red">+[copil]Vladut Alexandruid="blue">

id="quote">id="quote">

Antibiotice cu pumnul am luat si eu la vremea mea... nu prea mi-a folosit... acu "m-am lasat" de antibiotice [:)] si m-am apucat de mujdei de usturoi pe piine, care are marele avantaj ca functioneaza si la virusi.

Zilele astea puiu-mi tuseste "cu ecou" si are stari sub-febrile... dar pina nu vedem clar semn de infectie, nu luam antibiotic... cu regret, dar antibioticele astea "preventice" au creat microbi din ce in ce mai rezistenti..

Pentru nas nimic nu-i mai bun decit apa sarata calda.. plus diverse "desfundatoare" [:)] de la farmacie.. (si-asa trece si ecoul de la tuse..)

Multa sanatate va dorim.

Sanatate la bebei si mamici.

Poze de cind eram mici si Poze si filme

• 4 weeks later...

id="red">id="size4">[medic]

sunt medic pediatru si as recomanda in perioada infectiilor respiratorii virale acute urmatoarele:1-daca clinic in plamini nu sunt prezente raluri, faringele numai putin hiperemiat, atunci nu este necesar de a administra antibiotoce. 2-in cazul in care sunt prezente schimbari la nivelul plaminilor,angina...este absolut necesar administrarea antibioticelor dar in mod rational!

3-nici intr-un caz nu trebuie de aplicat comprese la cutia toracica sau da a efectua frectii cu ungvente ce contin uleiuri aromate, acestea duc la complicatii foarte grave-obstructie pulmonara, sau chiar pneumonie!!!![copil]mailto:natyVal19@ramler.ru

naty

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...