Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rulade


Hildegard

Recommended Posts

RULADA DE SPECIALITATI;

600g de cascaval

600g de pastrama sau suncapresata(300g pastrama si300g sunca)

8 oua

200g unt

3linguri bune de faina sare si piper.

Se rade cascavalul,carnea se taie bucatele.Totul se amesteca cu galbenusurile,untul ,faina, sarea ,piperul si albusurile batute spuma.Se ung e o tava(de chec) sau doua depinde de marimea pe care o ai cu unt si tapetata cu faina si se pune compozitia. Se coaca la foc potrivit 35-40 min.Se taie rece.

 

ange

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna!

 

la multi ani cu intarziere! eu azi am descoperit subiect asa ca daca mai intereseaza pe cine iata cum fac eu rulada:

 

pieptul de pui il bat bine ca pe snitel il sarez si condimentez,

apoi i-au un cabanos niste cascaval taiat in bucatele lungi si castraveciori acri taiati tot pe lung (mai poti pune si morcovel semifiert). toate puse impreuna le rulez le leg cu ata , le ung cu putin ulei si apoi il pun in tava, eu folosec tava romana ( de pamant) in care pun si putin vin. Se coace mai greu dar e foarte gustos si fraged.

 

 

va pup!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.




×
×
  • Adaugă...