Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Nu stiu ce sa ma mai fac!!!! Luna de luna, Alex, baietelul meu cel mare (4 ani) aduce de la gradinita diverse viroze si bineinteles ca-i da si celui mic Edi (aproape 1 an).Iar noi luna de luna ii indopam cu antibiotice.Ne-am saturat! I-am dat lui Alex Ribomunyl, Luivac iar lui Edi Lantigen iar ei tot se imbolnavesc. Acum am inceput cu vitamine. Alex al meu nu mananca nici un fruct si nici nu bea sucuri de fructe. Ajtati-ma pt ca nu mai stiu ce sa fac!!!!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parerea mea este ca trebuie sa le cresti putin imunitatea. Tine-l si pe cel mare acasa cateva zile, da-le vitamine si multe fructe sau chiar mergi la un hemeopat cu ei. Pana nu le intaresti organismul nu isi vor reveni. O vor tine din raceala in raceala. Antibioticele distrug sistemul imunitar dar si stomacul. Ai grija cu ele. Uneori nu ai incotro, dar trebuie evitate pe cat posibil.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Botez

si eu am aceeasi problema cu fetita mea!

acum are 3,5 ani si e la gradi - particulara. Desi sunt doar vreo 7 copii in grupa, mereu raceste... in fiecare dimineata o aud: "ma doale gatu'!".

I-am facut antigripalul, ii dau vitamine - Multisanostol si Imunobaby, din plante, dar...

E drept ca face forme destul de usoare, antibiotice ii dau destul de rar si numai daca face febra, muci si tuseste.

Cat am stat cu ea acasa - 2 ani - nu s-a imbolnavit niciodata!

De cand merge la gradi (de 1,5 ani) cam asta ma asteapta - din octombrie pana prin aprilie.

I-am luat din gat - exudat - de cateva ori, ca ma gandeam ca poate are vreun virus, dar... nimic!

Dimineata i-am dat nurofen ca iar o durea gatul.

Pediatra ei mereu imi zice: "asta e. nu ai ce face pana nu-si face imunitatea".

Dar cand oare?!

Am sa incerc si eu produsele de la forever...

Multa sanatate!

Valae et me ama!

asa am patit si noi. copiii sunt la 3 ani diferentza intre ei, cel mare aducea acasa tot felul de virusi si cel mic imediat racea si el; la 6 luni a facut pneumonie, la nici 2 ani varsat de vant...

acum are si cel mic 3,5 ani si deja e mai bine. iarna asta de ex nu au racit rau nici unul, doar nas infundat si un pic de tuse, n-a fost nevoie de antibiotic.

acum ce sa zic... fiti atenti sa il tineti pe cel mare acasa pana este complet vindecat, nu il duce dupa 3-4 zile la gradinitza din nou, ca nu este complet vindecat si il intoarce raceala.

noi le dam cu succes, la recomandarea medicului pediatru, vitamina C- cate o pastilutza de ascovit 100 / zi, sau cand era mai bebe 1/2 - 1 fiola de vit C. dupa raceli in care e nevoie de tratament cu antibiotic face bine o cura de polivitamine, sanostol sau pikovit sau ce se mai gaseste si va recomanda medicul. eu le mai dau si actimel sa bea...

multa sanatate!

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Le-am dat la amandoi de toate: am inceput cu RIBOMUNYL asta-vara. Am vazut ca asta nu a mers le-am dat Imunobaby si iar nimic, apoi oscillococcinum si acum Luivac (celui mare ) si Lantigen (celui mic) .Si acum 10 zile mi-au facut amandoi39.5. Cum puteam sa nu le dau antibiotic? Asa sunt toate racelile la ei, cu temperatura foarte mare.Ori virusii sunt din ce in ce mai puternici. Nu mai stiu. O sa incerc si eu produsele de la Forever. Unde le pot gasi?

Sfatul meu este sa consulti un homeopat.Pe fetita mea de la 3 luni o tratez doar cu tratament homeopat si reactioneaza foarte bine la el,si tot de cand am fost cu fetita l-am dus si pe baiat (care pana atunci a luat doar antibiotice la indicatia med. pediatru) atat pentru angine ,tuse productiva,viroze.De aproape 1 an de zile baiatul nu a mai luat deloc antibiotice si trece mult mai usor peste raceli.

Sanatate multa copiilor tai.

Mamica fericita de fetita 13.10.2005 si baiat 30.07.2000

Pe produsele homeopate ne-am axat si noi. Pana acum totul e bine. Cel mai mult ma incanta faptul ca ii creaza si pofta de mancare. De ex, pana sa incepem tratamentul homeopat, abia manca o jumatate de mar. Acum papa 2 mere rase amestecate cu 5 biscuiti. Asta la o masa. Pe langa aceste produse, ii mai dau si multivitamine Nutrilite.

Mamica de Andrei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...