Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scaun bebe moale cu firisoare de sange

Recommended Posts

Am o fetita de 4 luni care a fost deranjata la stomac pt ca am fost si eu...o alaptez exclusiv ...cateva zile a avut scaune cam multe/zi chiar si 10 ...era diaree clar...Acum face numai dupa fiecare masa...dar ce ma preocupa pe mine este ca am vazut niste firisoare mici, aproape microscopice de sange...daca nu avea diaree sa ma uit cum face nici nu le observam...Uneori sunt ca niste puncte...adica varf de ac ...alteori nu apar deloc.

Ce poate fi? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ea etse vesela, vioaie, nu a varsat, are pofta de mancare, nu o doare burtik...

M-am gandit si la dizenterie doamne fereste ...dar mai degraba vreau sa cred ca este o fisura anala cauzata de scaunele acide diareice...

Itzy-Bitzyid="green">

cu

Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticuid="red"> (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Itzy mananca cumva banane pitica ta? Te intreb ptr ca exact asa am patit si eu cu Miruna, credeam ca sunt punctisoare mici de sange, cand de fapt erau semintele de la banana. Sunt ca niste puncte mici, negricioase, cat gamalia de ac.

Daca nu...fa-i rapid o coprocultura si fuga la dr cu ea oricum...nu sta. Se poate sa-aiba intestinul iritat...nuamai medicul poate da un diagnostic clar.Sanatate si pupici!

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

Mergi la doctor daca tu crezi ca e singe, poate fi infectie urinara!

madau - nu maninca banane pentru ca nu bea decit lapte.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Fetita mea avea genul asta de scaune in urma unei viroze. Facuse diaree de la viroza, si in scaune aparea si mucusul ffff slab sangvinolent. Eu cred ca si la fetita ta, din cauza diareei, au aparut microleziuni ale mucoasei intestinale. Nu cred ca e nimic grav, dar totusi cred ca ar trebui s-o vada un medic, fiindca e cam micuta (fata mea avea aproape un an cand a patit-o si s-a rezolvat la noi doar cu regim).

Bee

si Ana Teodora (22.12.2005)

http://www.dropshots.com/dochia

ba eu cred ca e grav, asa am patit si eu cu baietelul meu de 1,3 anisori. Scaune diareice, 15 pe zi, unele cu un mucus si firisoare f. subtiri de sange...am fost aseara la un dr, ne-a recomandat internare la Elias, cu diagnosticul BDA (boala diareica acuta) si enteroviroza, acolo nu ne-au primit cand i-am zis ca erau acele firisoare de sange...dr. ne-a spus ca e dezinterie, e contagios, si ne-a trimis la Babes...aseara puiul meu s-a internat cu mama, eu fiind insarcinata in 8 luni, am ramas in masina, a papat aseara un bibe cu morcov, azi a refuzat mucilagiul de orez, mama a cerut perfuzii, pt ca era slabit, acum e cu perfuzia cu glucoza in manuta...am uitat sa zic ca are diaree de duminica, azi a facut pana la panz de 7 ori, l-am tinut si io acasa pe regim, smecta, ceai de menta, morcovi, orez, dar degeaba...am crezut la fel ca sangele e de la mucoasa intestinului, dar pana la urma am ales ca e mai bine pt. el! De aseara ia si antibiotic. Mergeti la dr, si cel mai important COPROCULTURA!!!

Alia , BDA apare la 15-20 si in sus scaune pe zi si dispare sub tratament medicamentos.DUpa cum vezi fetita ei nu a ami avut probleme.O fi avand ceva cu flora intestinala , enzimatic probabil.

Oricum , la doctor trebuie sa mearga , dar dizenterie in nici un caz nu e

Multumesc fetelor...

De aseara de la ora 9 nu a mai avut scaun...i-am dat numai 2 biberoane de lapte praf fara lactoza, am intrerupt alaptarea pt 24 ore si i-am fiert morcov si orez....i-am dat zeama aia si a mancat fara pb...are pofta de mancare nu e slabita deloc...e vioaie, vesela, nu e deshidratata...toate astea le-am facut la indemnul pediatrei...maine vine sa o vada si daca e o sa ii fac si o coprocultura. Alaptarea am intrerupt-o in ideea ca ar fi vreo alergie la lactoza...eu am mancat multe lactate ...cred ca de aici mi s-a tras si diareea mea si a ei

Sangele nu e negru e rosu dar aproape imperceptibil v-am zis...

Nu mananca banane ca e alaptata la san exclusiv

Itzy-Bitzyid="green">

cu

Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticuid="red"> (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Alia, sanatate copilasului tau. Doamne fereste. Dar sa stii ca si eu am fost disperata cu fata cu diareea la 11 luni, dupa o viroza. si nu am tratat problema dupa ureche sau cu indiferenta. Si tot asa, in prima zi, n-am putut sa numar scaunele, apoi a doua zi, sa fi fost undeva intre 7 si 10, din a 3-a zi au scazut pe la 5. Si ne-am chinuit ceva vreme (o saptamana cu totul) pana sa revina la normal. Pediatrul m-a incurajat ca nu-i nimic altceva decat o viroza urata si se rezolva cu regim si "prafuri" (biotics, smecta si hidrasec), sa nu vin cu ea la spital ca acolo se mai alege si cu altele. Am mers pe mana lui si s-a rezolvat. Dar ma repet, la 4 luni, copilul e mic si trebuie tratat cu maaare atentie.

Bee

si Ana Teodora (22.12.2005)

http://www.dropshots.com/dochia

Scaun cu mucus si cu cateva firisoare de sange ,dar fara diaree a avut si Luca la doua luni iar doctorul ne-a trimis sa facem coprocultura.Am repetat-o si dupa doua saptamani,dar totul a fost ok.Nu stiu nici pana in ziua de azi de la ce a fost si nici tratament nu a facut pentru ca doctorul a zis ca nu are nimic.

Poate va recomanda si voua medicul o coprocultura.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...