Gwendoline Publicat Ianuarie 30, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 30, 2007 Buna ziua tuturor! Aveti idei si tecnici pentru oua ,vopsea,decor si altele!!! Multumesc sa ni le spuneti si noua!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gwendoline Postat Martie 22, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 nimeni nu stie sa vopseasca oua,tecnici,nimic,nu se poate,nimeni nu poae sa-mi dea niste idei!!! Mersi Gwendoline Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 Din cauza ca ai postat la "Clinica" nu se inghesuie nimeni sa vorbeasca din casa despre tehnici de decorare pt. oua Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 Le dai un shut si se invinetesc V “In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliac1 Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 quote:Originally posted by VictoriaLe dai un shut si se invinetescid="quote">id="quote">Sau nu. Doar se umfla si crapa (de ciuda!)Acum, la modul serios, ce treaba au ouale de Paste cu Clinica virtuala?? Poate daca subiectul era pe la "arte" ar fi avut ecou... Eu sincera sa fiu, nu prea ma pricep...Liliana& [comoara] Andra-MariaFii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.