Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

isi mananca pumnii,e normal?

Recommended Posts

fetita mea de 12 saptamani isi roade mainile.sta ce sta cu suzi si apoi o da jos si isi baga mainile in gura.face asta de vreo saptamana.la inceput credeam ca ii e foame si ii aduceam repede biberon.face asa chiar si dupa ce a papat si eu ii mai fac completare.e hranita cu lapte praf.dar nu vrea.de ce oare face asa?

nusica,mama lui ely

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nusica, stai asa ca inca nu ai vazut totul. al meu deja nu mai vrea suzeta si cum imi prinde mana o suge si pe a mea. Si absolut tot ce prinde in mana baga in gura: si bluza. Asta cand o sa inceapa sa tina cu manuta.

de la ce sa fie? De la gingiute. Si pana or rasarii dintisorii sa te tii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Botez

Da e normal, si-a descoperit mainile si sunt cele mai delicioase. Prinde suzeta cu patru degete iar degetul mare e tot in gura si tine suzeta ca pe o trompeta. Nu vrea suzi ci degetul si eu sunt disperata. Dar cand urla de burtica sunt instare sa-i dau si degetele mele numai sa taca. De cand are gaze isi prinde si picioarele cu mainile si trage frate niste vanturi de ma intreb unde stau si cum de copilul meu nu pluteste. De cand isi prinde piciorusele a descoperit ca are degete si la picioare deci are o gama marede alegere. Al meu a facut 4 luni. Mai are de descoperit inca. Dar sunt asa de draguti cand ii vezi cum isi fac de lucru cu degetele. Nu de foame si le roade ci pur si simplu ca ii mananca gingiile chiar daca dintii dau mai tarziu. Stai linistita inca nu ai vazut ce mai produce copilul tau. Mihaela[canada]

mihaela

Am ras cand am citit nazdravaniile puiutilor vostri.Mi-am adus aminte cu drag ca am trecut si noi prin fazele astea.Devin melancolica si parca ma bate gandul sa mai fac un bebe numai ca sa mai am parte inca o data de astfel de placeri.Al meu e deja marisor.Are un an si noua luni si suntem la faza de terorist cu acte in regula.Am si uitat ce scump era cand si-a descoperit manutele si era in stare sa si le bage in gura pana la cot.E absolut normal.Nu va faceti griji ca i-ar fi foame sau ca l-ar durea ceva.De parturi nu mai zic!!!!La greu tragem si acum numai ca acum ne atrage atentia ca a tras unul ca sa il aplaudam si sa ne tinem cu mana de nas.Sunt haiosi rau de tot!! Multa sanatate puiutilor si sa ne mai povestiti ca asa imi mai aduc si eu aminte ce deja incep sa uit la greu.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

si eu aveam impresia ca ii e foame cind o vedeam cu pumnishorii in guritza ... Daca ii dai suzeta o jignesti. [:D] Da' pumnii si toate degetele...sint delicioase.

Si acum a capatat un obicei prost, de care nu stiu cum sa o dezvatz: pleoscaie bibe cind maninca. Se aude asha: tzoc, tzoc, il tine mai mult pe afara, si ea e foarte incintata - eu nu, pt. ca inghite aer si o doare burtika. [bang]

Elise & BBLisa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...