Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ce parere aveti de jobul videochat acasa?

Recommended Posts

pot sa incep a va spune ca sunt la pragul disperarii si nu stiu ce sa fac

o amica mi-a recomandat sa lucrez acasa acest job videochat care ma va ajuta sa i-mi ajut familia avand un baietel mic

Pentru gradinita facturi si multe altele cum si voi le stiti nu ma ajung sa ajung la liman lunar + ca stau si cu chirie .

Daca stiti ceva de acest job va rog sa ma indrumati sa ma ajutati doresc sa fac ceva pentru fiul meu nu sa stau sa ma uit ca-mi cere si nu am,,poate ca stiti sentimentul ( sper sa nu-l simta nici un parinte pe piela lui ) e groaznic.

Sa plec din tara nu am cu cine sa-l las,, nu am incredere,,

daca stiti saituri pt. acest job ajutati-ma sa incerc

va multumesc

ionelaa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by adusca

tu stii ce inseamna de fapt asa ceva?intuiesc ca nu prea ai vazut fisa postului.fetele de pe DCid="size1">Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="size1">

id="quote">id="quote">Fata...te bagi la o instruire?[:D]Ionela...ca indiciu...intai scoti baiatul din camera...apoi pui niste tzoale sexoase pe tine,dar nu prea complicate,ca apoi ai probleme la scos in fatza camerei si n-au masculicii rabdare sa astepte pana le descalcesti.Apoi iti dregi vocea si incerci sa mimezi ceva gemete,dar intai studiaza nitel Cyber-sexul,sa stii ce sa spui omului[:D](nu fac misto...e doar o prezentare glumeata a job=ului respectiv)[:D]Nora__id="blue">Comorile Norei__id="red">[comoara] Noutati 2006-2007id="red">[foto] Filmulete 2006id="red">-------------------------Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!id="blue">

O fosta prietena a logodnicului meu face acum asa ceva.... Ei mai tin legatura din cand in cand si ea povesteste.... ca ccc castiga bani frumosi (in jur de 1000 de euro pe luna), dar cred, daca nu ma insel, e un site unde vezi fetele pe net, si daca iti convine ce vezi, suni la un numar dedicat fetei respective. Asa poti sa vezi si sa auzi live. Minutul costa in jur de 3 euro, si din banii astia, iti revin cam jumate, asa ca datoria ta e sa tii tipul ocupat pana isi face ''treaba'' si pana inchide. Cu cat il tii mai mult la telefon, cu atat castigi mai multi bani....De mentionat ar fi ca nu tra sa iti arati fatza...

Te inteleg perfect cat esti de disperata, pentru ca si ea face acelasi lucru pentru cei doi copilasi, sa poata sa ii intretina si sa le ofere un viitor mai bun....

Nu stiu daca esti casatorita, si personal nu incurajez astfel de ''job-uri'' dar te admir pentru ca esti dispusa sa faci orice pentru baietelul tau![flo][pup]

Daca esti interesata, poti sa imi scrii un PM si pot sa ma interesez de adresa de net respectiva, dar o problema ar fi ca tra sa stii minimul de germana....

Oricare ar fi decizia ta, te sarut si maximul de respect din partea mea pentru taria de caracter si pentru ceea ce esti dispusa sa faci pentru baietelul tau![flo][pup]

Mada

quote:Originally posted by bumbacel

tu de unde ai fisa postului?

id="quote">id="quote">din sertar bumbacel, din sertar.revenind on topic: probabil nu am voie sa postez asa ceva pe aici, si nici nu mi se pare contructiv, insa banuiesc ca ionela si-ar face o imagine de ansamblu asupra job-ului, am intrebat amicii din lista de messenger si mi-au dat o mana de ajutor incercati sa dati click pe ce e freeno, daca vreti mai mult banuiesc ca tre' sa platiti cu un card.daca am exagerat cu adresa rog un moderator sa-mi dea peste dejte.fetele de pe DCid="size1">Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="size1">

Intre nimic sau 4 milioane si 1000 euro si un copilas de crescut la mijloc, e greu de luat o decizie. Dar sa poti sa faci asa ceva implica mai multi factori, nu doar banii, ci si raspunsurile pe care le dai daca baietelul tau o sa te intrebe "tu ce faci mami la servici?" sau mai tarziu "de unde ai avut bani sa ma cresti?", dar si posibilele "de ce ni s-a taiat curentul?" sau "de ce nu-mi iei si mie cizme in care sa nu ma ud?". Sau ceilalti, sot (???), parinti, socri, prieteni, etc. Ai sa le spui sau ai sa te ascunzi tot timpul? Oricum adevarul are sanse sa iasa repede la iveala daca tu nu iesi din casa, dar casa se umple de lucruri, caci apar semne de intrebare. Si in general mintea noastra umple golurile informationale cu ganduri negative, da pai restul lumii...si te trezesti ca lumea va spune ca esti prostituata poate si ai sa te miri de unde au scos-o si pe asta. Pe de alta parte nici pt tine n-o sa fie usor sa te dedublezi tot timpul, sa fii noaptea vampa si ziua doamna. Desi cu timpul cred ca te obisnuiesti si asa, ma rog, nu stiu cum e sa fii actor de meserie, dar imi inchipui ca aici ar fi cam la fel. Ca doar daca joci rolul unui criminal nu inseamna si ca esti. Dar daca esti casatorita conteaza mult si cum se impaca sotul tau cu asta concret, iar daca nu esti, cum ar influenta asta posibilele relatii?

Si ... esti sigura ca ai epuizat toate solutiile posibile?

Poate putem veni si noi cu altele pe care nu le-ai luat in calcul.

eu nu stiu daca toate, dar absolut toate video chaturile sint erotice: nu cred.

De exemplu, asta nu pare a fi. Ba chiar are sectiune de cooking :))

Si, daca ma intrebi pe mine, decit sa n-ai ce sa-i pui copilului pe masa.... mai bine orice. Da' asta e o optiune foarte personala, nu poti sa iei dupa opiniile altora.

Elise & BBLisa

Am stat mult in cumpana daca sa scriu sau nu,dar sincer cred ca inca o data ne lovim de prejudecati..

Deja in tara asta este o lege ca fara sa cunosti,fara sa nu ai habar de nimik sa stigmatizezi...

Ionela videochat nu inseamna numai dezbracat..e adevarat ca pe siturile adult faci mai multi bani(oricum tu ca incepatoare nu vei face in veci 1000euro)dar tot asa exsta si situri nonadult,unde dezbracatul si vorbitul deochiat sunt interzise...

Ai nevoie sa sti engleza de la bine in sus si sa fi in stare sa duci o discutie pentru ca tu esti platita in functie de cat reusesti sa duci discutia..Bani ies undeva intre 100-200$/luna

Referitor la siturile adult sa sti ca in majoritatea nimeni nu te obliga sa faci ceva,sa te dezbraci..depinde de tine ce limite ai sau iti impui..

Referitor la ce va spune familia,tu si numai tu esti in masura sa ii convingi ca acest job nu are nimik de aface cu prostitutia,etc..

In rest,capul sus si sa sti ca baietelul tau merita tot..Nu te uita ce spune lumea ca nu lumea"binevoitoare"vine sa iti dea de mancare pentru cel mic cand nu ai...

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE

POVESTEA NOASTRA

quote:Originally posted by Elise

eu nu stiu daca toate, dar absolut toate video chaturile sint erotice: nu cred.De exemplu, asta nu pare a fi. Ba chiar are sectiune de cooking :))

id="quote">id="quote">Elise, mai jos site-ul are o sectiune "Adults Only". ma intreb io, oare sectiunea "Cookink" o fi pt copii?probabil o fi videochat de mai multe feluri, da' am io vaga senzatie ca numa' daca-l practici pe ala erotic esti platit.categoric ca sunt de parere cu tine(de parca ar conta[alcool]) ca alegerea unui astfel de job este o problema pur personala, sau ma rog, de familie, insa cand alegi asa ceva, e bine s-o faci in cunostinta de cauza.fetele de pe DCid="size1">Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...