denisabia Postat Februarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2007 Mickyyyid="red"> nu zic ca nu ai dreptate.Scuze ca deviez de la subiect[:D]Acum ceva timp am postat un subiect si launmomentdat am relatat un caz si unele persoane au tras repede concluzia ca eu sunt protagonista si sa-mi dea si anumite sfaturi[:D].Am vrut sa spun ca ar fi bine sa ne limitam la detaliile pe care ni le da ea , nu sa ne apucam sa facem tot felul de conexiuni si cum zicea Marinaid="red">[flo] sa n-o luam prea personal. Asa cum mai toti care au postat aici , ar fi bine sa se gandeasca bine ce face cu viitorul ei.Ceea ce vrea ea sa faca va avea consecinte pe viitor , care se vor rasfrange asupra familiei.Atata timp cat e sanatoasa isi poate gasi de lucru in alte domenii.Mai degraba ospatarita , barmanita , vanzatoare ,poti gasi de munca la birouri stiu persoane care lipesc plicuri.Nu-i o rusine sa muncesti. http://community.webshots.com/user/denisabia Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
laura113 Postat Februarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2007 Romania plina de prejudecati si mereu cu alta mentalitate......cand e vorba de altii.... Tocmai ma uitam in ziarul Libertatea la Nicoleta Luciu imbracata in ceva foarte transparent cand a prezentat rochiile de mireasa, oricum ei mereu ii iese cate ceva din rochie, si care e problema? probabil ca in mentalitatea unora o femeie cu doi copii si la cratita e mai buna decat Nicoleta si altele ca ea, mai buna in ochii cui? Si cele care au pozat in Playboy cum sunt? Loredana care e maritata si are fetita trebuie sa-i fie rusine? Si oare n-au vazut-o cateva milioane de romani? cel putin ..:D Care e problema????? Cred ca cel mai bine e sa te interesezi si sa cunosti despre ce este vorba foarte exact, nu sa stai sa asculti n-spe pareri care habar nu au. Cel mai bine direct de la sursa. Ca iti mai atragi si faima pe un forum nu tocmai mic. laura si testoasa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Mickyyy Postat Februarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2007 laura, nu compara merele cu perele. E o diferenta uriasa intre pozatul sexy in Playboy si "exhibitionismul" unui videochat. Si daca nu e considerata reclama, uite aici o alta discutie pe aceasi tema, videochatul. Si imi permit sa dau paste la mesajul cuiva care are o sala de asa ceva: Salut, Eu lucrez in bransa in sensul ca am un studio legal in Iasi. putem colabora si persoane care lucreaza de la domiciliul dar bine inteles trebuie sa indeplinesti niste conditii, 1. Orice model care nu se expune (adica care nu isi arata intreg corpul) in freechat nu are sanse mari de castig intrucat orice membru nu va intra niciodata cu cineva in privat daca nu stie ce il asteapta acolo 2. te citez "Mare lucru nu expui in fata camerei de luat vederi...." - meseria - job-ul de chat host nu este nici decum usoara. Gandeste-te ca ai 5 persoane in freechat si fiecare vrea sa stie cat mai multe despre tine sau sa afle ce poate vedea sau avea in privat ... trebuie sa stii cel putin engleza la nivel mediu sa fii isteatza sa faci membrii curiosi ca ei sa intre la tine in privat, NU trebuie sa pacalesti membrii sa le spui una in freechat si alta sa faci in privat (in caz contrar nici o sa ai nici un membru fidel)... mai sunt multe de spus de comportamentul pe site-urile cu freechat. Pentru cei care vor sa lucreze .. si sunt nu sunt hotarati unde sa inceapa in studio sau acasa? Well... cel mai bine este sa incepi aceasta activitate intr-un studio profesional (va rog sa nu confundati studiourile de "Cartier" cu studio profesional) DE CE? simplu acolo ai sa capeti experienta, ai sa invetzi ce si cum sa faci (sa nu credeti ca videochat-ul presupune numai a te dezbraca in fata unei camere video - trebuie sa stii cum sa o faci), iar cel mai important sunt banii (ca doar ptr. asta aplicati ptr. acest job) .. ei bine in studio (legal cu carte de munca sau contract de colaborare unde sa apara si procentul care il incasezi - ultima varianta este cea mai buna ptr. un chathost) esti sigura ca iti vei primi banii, pe cand lucrand de acasa risti sa nu iti primesti banii de la anumite site-uri care nu sunt serioase. IMPORTANT: exista site-uri (cu care eu colaborez) care nu au FREECHAT orice membru intra si plateste .. sunt avantaje enorme: 1. dupa 8 ore de munca nu pleci acasa cu capul plin de toate minunatiile celor care intra in freechat numai ca sa te faca sa le arati ceva si sa plece la alta .. si tot asa dar fara a te lua in privat. 2. cand un membru iti intra direct si plateste .. atunci ai timp mai mult sa il tii de vorba intrucat atunci ai primuil contact cu el, in freechat deja se discuta unele chestii care .. pe site-urile nonfreechat membrul le discuta pe banii lui .. si bine inteles chathostul este cel care castiga. Mai sunt si alte avantaje .. dar ma opresc aici intrucat am scris destul aici astept intrebari si am sa va raspund cu cea mai mare placere.. eventual poate o colaborare sau o perspectiva de a face un bussines. In acest moment am destul experienta pentru a demara asa ceva .. ptr. ca detin deja un studio legal. Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005) id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ionelaf Postat Februarie 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2007 curva este cea de la coltul strazi care sta si face cu totul altceva...cand vei avea si tu ideea ce face o fata de videochat in timpul programului ei atunci ai dreptul sa o cataloghezi ...mai intai invata sa te informezi si apoi ai libertatea de a spune aceste cuvinte... eu am intrebat ce parere aveti, nu sa intrati in viata mea privata asta nu va priveste si cred ca nu ar mai fi necesar pt alte raspunsuri. Apropo cineva mai sus mi-a sugerat sa plec din tara deoarece asa crede dansa ca e mai bine pt. familia mea NU nu voi intraina copilul ca vor unii oameni ca nu vor ei sa accepte copii straini, sunt rasisiti sunt constienta ca nu v-a fi usor de a -mi integra copilul in societate dar astept c-a cineva sa i-mi puna copilul la colt si i-i v-a parea rau cu siguranta sanatate tuturor si ms pt. mesaje ionelaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
A_Iulia Postat Februarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2007 Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
capcaunul Postat Februarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2007 quote:Originally posted by ionelaf eu am intrebat ce parere aveti, nu sa intrati in viata mea privata asta nu va priveste si cred ca nu ar mai fi necesar pt alte raspunsuri.id="quote">id="quote"> Oare? Am accentuat cu rosu ceea ce tu ne-ai povestit despre tine in prima ta postare: quote:Originally posted by ionelaf pot sa incep a va spune ca sunt la pragul disperariiid="red"> si nu stiu ce sa facid="red"> o amica mi-a recomandat sa lucrez acasa acest job videochat care ma va ajuta sa i-mi ajut familia avand un baietel mic Pentru gradinita facturi si multe altele cum si voi le stiti nu ma ajung sa ajung la liman lunarid="red"> + ca stau si cu chirieid="red">. Daca stiti ceva de acest job va rog sa ma indrumati sa ma ajutati doresc sa fac ceva pentru fiul meu nu sa stau sa ma uit ca-mi cere si nu am,,poate ca stiti sentimentul ( sper sa nu-l simta nici un parinte pe piela lui ) e groaznic. Sa plec din tara nu am cu cine sa-l lasid="red">, nu am incredereid="red">, daca stiti saituri pt. acest job ajutati-ma sa incerc id="quote">id="quote"> Nu noi am intrat in viata ta ci tu ne-ai etalat-o! Trebuia sa-ti plangem de mila? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Marina Postat Februarie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2007 Ionela a cerut cateva sfaturi dar vede ca viata ei e luata la bani marunti drept care ma roaga sa inchid acest subiect In consecinta, si in deplina conformitate cu regulamentul declar inchisa aceasta runda de discutii. Marinaid="Arial">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.