Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Carii copil 3 ani

Recommended Posts

Fetita mea are 3 ani si are 4 masele cariate, iar 2 dintre dintii din fata sus sint macinati aproape complet.Una dintre carii este profunda Noi ne spalam de 2 ori pe zi pe dinti si fetita nu bea suc si nu maninca bomboane, a fost alimentata numai la sin si totusi avem probleme.Am fost in vara la un dentist care ne-a spus ca trebuie facuta anestezie totala si ca ii va face 2 extractii si ii va plomba cele 4 carii intr-o singura sedinta de o ora.Nu am acceptat pentru ca am citit pe internet ca au fost copii care au murit de la anestezia totala(ultimul caz a fost chiar in septembrie, o fetita de 5 ani a murit pe scaun la dentist).Problema este ca am citit ca si anestezia locala este periculoasa pentru copii asa de mici.Avem prima intilnire cu un medic joia viitoare , sedinta in care ii vor face radiografii si ii vor face o curatare de tartru.Fetita unei prietene a mers la acelasi medic, ea a avut 8 carii f profunde dar fetita are 4 ani si jumatate si a fost f cuminte pe timpul celor 4 sedinte.

Eu sint ingrozita pentru ca efectiv nu stiu cum va reactiona si imi e efectiv teama de anestezia locala.Este singurul dentist care accepta sa lucreze pe copii mici fara sa ii adoarma.Toti ceilalti spun ca un copil asa de mic nu va sta nemiscat pentru o ora(cam atit dureaza o sedinta).

Spuneti-mi daca sint intr-adevar periculoase anesteziile locale la copii.

Oricum trebuie neaparat plombate cariile pentru ca vor afecta si dantura permanenta.

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...