Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cura de oua de prepelita

Recommended Posts

MA intereseaza, daca stie cineva, cum se face aceasta cura si de la ce varsta se pot da uoa de prepelita copiilor. Si inca ceva, ouale trebuie sa fie consumate crude sau fierte?

Multumesc!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica

Poze mai vechi

Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Diana, eu ii dau Biencutei de mult numai oua de prepelita in loc de cele de gaina. Ii plac mai mult, ca sunt micute. Am intrebat pediatra cum sa ii dau si cate?

Raspuns: pot sa ii dau fierte dar sa nu depasesc doua oua, si date o data la 2 zile. Eu ii dau Biencutei de vreo jumatate de an si rau nu i-au facut. nu ii dau chiar o data la 2 zile, dar o data sau de 2 ori pe saptamana cate 2 odata mananca.

Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)

Noi o facem acum a doua oara, prima data am facut-o in octombrie anul trecut.Cura dureaza 30 zile (ptr copilasi si se repeta dupa 2-3 luni) se dau in fiecare zi 2 galbenuse dimineata pe nemancate, micul dejun dupa juma de ora. Eu ii pun cele 2 galbenuse in laptele de dimineata, ca altfel nu cred ca le-ar vrea. Il bea nici nu stie ... la noi au aparut rezultatele cu privire la pofta de mancare dupa 2-3 zile, iar cat priveste imunitatea, n-a racit deloc.

Cat despre frica de oul crud...eu le cumpar din supermarket, le spal inainte de a le sparge si copilu meu nu e alergic...atat.

Il consider un remediu f bun si am si acordul pediatrului. Bineintels ca si fierte sunt bune si consumul lor nu e limitat ca la cele de gaina (acuma normal ca n-o sa le dam f multe, dar 2 oute la 2 zile, nu-i mult) dar ca la orice produs trecut "prin foc" si continutul lor proteic, samd va fi redus.

aime

Copilul meu a avut o viroza dupa care ramasese cu o tuse f. urata, nu stiam ce sa-i mai dau, luase tot felul de siropuri alopate perioada indelungata(tuse productiva). O cunostinta mi-a spus: da-i copilului oua de prepelita si ai sa vezi ca in 3 zile termina cu tusea.M-am hotarat cu greu sa-i dau oua crude.Dar le verificam mai intai, intr-un vas cu apa,ouale nu trebuie sa se ridice deloc,trebuie sa stea pe fundul vasului, pe cele care se ridicau le dadeam deoparte si vreau sa va spun ca erau si din acestea.I-am dat 3 oua intregi in fiecare dimineata cu jumatate de ora inainte de masa. In 3 zile i-a disparut tusea. Am continuat o luna cu tratamentul si n-a mai racit deloc, multumesc lui Dumnezeu, ajunsese sa ia antibiotic de 2 ori pe luna!Dadea dintr-o raceala in alta!Avem o luna jumatate de atunci,a intrat in contact cu copii bolnavi la scoala si este sanatoasa in continuare.

Eu am citit ca la copii cura se reia dupa 6 luni.

N-am remarcat insa, apetit crescut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...