Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare pt. blonde

Recommended Posts

Dragele mele blonde..:)

Aveti cea mai mica ideea cum naiba se cheama solutia aia albastru-gri cu care ne dau coafezele la clatire dupa spalare-vopsire? Cea care se amesteca cu apa (pun f.f. putina intr-un castronel) si care da reflexele gri-cenusiu...

Ca m-a disperat blondul asta care..evident se duce..si nu mai are reflexul ala special...Trebuie sa-mi cumpar asa ceva si sa-mi torn naiba in cap ca deja m-am crizat... si iar vreau la coafor..(si nu au trecut nici macar 2 saptamani..:))Vopseaua ramane..dar reflexul se duce..la 1-2 spalaturi..

Trebuie sa fie un soi de nuantator... ceva.....Stie cineva despre ce vorbesc?! Unde se gaseste si cum se numeste?!

Pupici mici,

Mama_lui_alex

(evident blonda:))

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Incearca cu incredere samponul gri reflex de la Kallos. O sa fii incantata de rezultat.

Dupa ce iti speli parul, iti pui putin sampon Kallos in palma, freci bine parul si stai asa cu spuma pe cap vreo 5 minute, dupa care clatesti. Nu e nevoie sa faci acest lucru la fiecare spalare, doar la a doua sau a treia spalare si ai sa vezi reflexele gri argintii pe care le obtii si la coafor.

Oaspete bb_yasmi

stiu eu!! dar nu imi vine pe moment....ca doar is blonda :))

e suficient sa mergi al farmacie si sa ceri solutie violet, ca stiu ele ce vrei!!

eu o folosesc de multi ani! e foarte de efect daca ai parul blond deschis! ai grija ca trebuie sa pui doar cateav picaturi daca nu vrei parul mov :))

Violet de gentiana...dar atentie sa nu puneti prea mult...ca iesiti mov[bang][bang][bang]. Eu mai folosesc un nuantator asemanator cu cel de la Kallos, numai ca e de la L'oreal. Mi l-a luat coafeza de la ea de la salon. E o sticla mare, cu pompa, ca sapunul lichid (nu-mi venea alta comparatie)[:D]. Io-s multumita, mai ales ca dupa ce am nascut mi s-a modificat putin pigmentul parului si capata o nuanta usor rosiatica, asa ca asta neutralizeaza bine

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

atentie la clatit cu apa si violet de gentiana!sa nu fie apa prea calda ca atunci prinde mai bine si iese parul mov.Mai bine pui intr-o pompita si pulverizezi cate putin,lasi sa se zvante,vezi cam iese,daca mai vrei mai dai.Odata ce e mov greu mai iese la spalat si arata cam nasol.Eu puneam cand eram blonda si cateva picaturi de albastru de metil(grija nu prea mult ca se face verde)si iesea un reflex gri metal superb.

eva

Da..mai dragelor..arata intr-adevar cam ca acel violet de gentiana..doar ca la coafor se numeste cumva..e chiar o sticla speciala de la Wella..

Uite nu stiam ca se pune in apa calduta-rece..dar intr-adevar si la coafor apa din castonelul cu "mixajul" a aproape rece..

Azi ma "prepar"..sa-mi mai taie putin "galbenul" asta..caci ati vazut dupa ce se duce stralucirea ramane mat si bate spre galben/roscat - in functie de cea ai in cap..

Mai ce bune's blondele...saru'mana mult de tot..poate ies mov:)..

Mama_lui_Alex

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...