miria_cristina Publicat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 31, 2007 Va rog, spuneti-mi daca ii pot da fetei mele echinaceea si sub ce forma? Care ati mai dat? Face de aproape 1 saptamana febra si doctora nu ne-a mai dat antibiotic, dar mi-e teama cu epidemiile astea sa nu se agraveze![xx(] Luam: Panadol alternativ cu Nurofen Novalmin, cand creste foarte mult Vit. C picaturi Si Tinctura de usturoi pot sa-i dau? Voi ce stiti? [flo] Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 Claudiu a luat ceva sirop cu echinaceea ptr imunitate dupa 1 an, la sfatul medicului. Acum ii dau niste banuti de ciocolata cu propolis, echinaceea si Vitamina C. Sunt tot peste 1 an. Eu iau in toamna echinaceea si stiu ca e foarte buna ptr imunitate, de asta am cerut medicului si ptr el. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 ALEX - Multumesc, dar zi-mi si cum se numesc, te rog! Siropul si banutii aia sau echinaceea... Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 Siropul nu-mi amintesc, a trecut un an de atunci. Stiu ca era dulce si Claudiu il scuipa, tare greu il convingeam sa-l inghita. Mentionez asta ptr ca cu banutii ne descurcam excelent, chiar se supara ca ma limitez la unul. Se numesc: DEFEND (Chizukit)-Chocolate coins, sunt facuti de Hadas. Daca te ajuta fotografiez cutia. E un tub mare cu 30 de banuti, si au pe ea un capsor gri de vacuta. Sunt o serie de medicamente stil dulciuri scoase ptr copii, au si multivitamine, si sunt pe grupuri de varste. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elibui Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 chiar azi am citit un articol in care scrie ca echinaceea este foarte buna pentru prevenirea imbolnavirilor, dar nu se recomanda dupa ce a debutat boala pentru ca o agraveaza. revin mai tarziu cu citatul [flo] Eli + Alice (04.03.05) si Ana (24.05.06) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 Uite astea sunt: Chizukit-Chocolate coins si poti vedea pe site-ul lor si celelalte produse. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 ALEX - Si se gasesc la farmacii? Multumesc![flo] ELIBUI - Adica, sa nu-i dau acuma Echinaceea ca-i face rau? Da' ce sa-i mai dau ca ma sperie! Tinctura de usturoi se da? Sau alte produse naturiste. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 Cristina, de la o simpla farmacie l-am luat, dupa ce vazusem reclama intr-un pliant. Am sunat-o si pe doctora si a zis ca sunt ok. Daca la Damiana e caz de febra, cel mai indicat e ce spune medicul. Insanatosire grabnica![flo] Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 Doctora nu mi-a dat nici naturiste, nici antibiotic, doar ce am enumerat mai sus, iar febra se mentine in continuare.[xx(] Si nu pre aimi vine sa astept sa vad vreun efect cand epidemiile sunt in floare![amoras] OK, nu-i dau antibiotic, dar s-o stimulez cu vreun produs naturist nu cred ca e ceva gresit. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Februarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2007 Nu ma pot pronunta, mai ales dupa ce spune Eli, dar doctorita i-a dat sirop cu echinaceea cand era bolnavior, dar nu facea febra, ptr ca nu era raceala/gripa. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.