Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se da jos burtica dupa CEZARIANA???

Recommended Posts

fetelorrr am pus la sarcina 33 kg!!!! m reusit sa dau jos circa 15, mai ma de dat insa....o gramada...

intrebarea mea celor care au nascut prin cezariana - CE ATI FACUT CU BURTICA total inestetica??? ca am inteles ca nu avem voie abdomene, nu?

cu CE sa ma dau pe burtica sa dispara "cutele" alea naspa? Doamne!!! o sa mai pot merge la plaja vreodata?

am 9 luni de la nastere.

pupici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate stiu eu dupa 9 luni de la nastere cred ca poti sa faci exercitii chiar si cateva abdomene.O sa reusesti sa dai jos cu timpul,dieta si exercitii,iar pe abdomen te mai poti da cu creme...

sigur mai sunt fete care vor sa-ti impartaseasca experienta lor si sa-ti dea sfaturi.

bafta multa.

Daca nu te doare burtica nu vad de ce nu ai face abdomene.

Acum insa... nu vreau sa te descurajez dar daca burtica ta a fost mare (la 33 kg... o-hooo, probabil ca bebe a fost maricel) e posibil ca muschiul burtii sa fie mult prea intins si sa nu scapi de excesul de piele, acela e inestetic.

Eu am 2 sarcini in urma, dar nu am avut burtici foarte mari si totusi, desi am scapat fara probleme de kilogramele in plus burtica e tot maricica.

Oricum, bafta ![flo]

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS">

Alessia, si eu am nascut tot prin cezariana. Am pus aproape 25 kg. Mie dr mi-a zis dupa 1 luna ca pot sa incep sa fac sport, chiar si abdominale usoare - cu ridicari la 45 de grade, nu totale. N-am facut nimic imediat, de lene, din lipsa de timp, de frica...dar acum bebe are 2 luni jumate si m-am apucat de aerobic. E crunt programul, dar sper sa aiba efect[:D]. Abdominalele le-am luat usurel, cum mi-a zis dr..si dupa prima ora n-am nimic, nu durere, nu altceva.

bineinteles ca se da jos burtica:)

insa trebuie exercitii destul de sustinute, plus sa eviti sa mananci seara prea mult, si nu alimente care baloneaza.De auia fructele inainte de masa sunt o idee buna.

Daca ai timp si bani, incearca si impachetari cu parafango la cald.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Se poate, se poate..nu dispera...E inca devreme..eu la 9 luni dupa inca alaptam, nu ma gandeam la cure de slabire, iar sa fac sport..nu mai puteam psihic..eram terminata..nu stiam pe unde sa mai zac cand aveam cateva minute libere...Eu am slabit cu adevarat, am revenit la "forma" initiala abia dupa aproape 2 ani.(am si slabit cateva kg raportand cu greutatea care o aveam inainte de nastere) - de fapt sintagma mai corecta ar fi pana-n 2 ani.

Pielea a avut nevoie fizic de timp sa se "retraga" si sa-si recapete elasticitatea.

Daca mai poti fizic (si ma gandesc aici la extenuarea cu bb-ul si la turele kilometrice prin parc) - poti face exercitii - ia-o usurel pana iri recapeti tonusul - bb nu cred ca vrea o mama care nu se poate da jos din pat din cauza febrei musculare..:)).

Oricum gandeste-te ca vine primavara/vara - apar fructele, salatele, legumele proaspete...si...re-incepe "concursul de carucioare" in parc..In plus mai ai putin si vei vedea cat vei alerga dupa el prin parc..:) Fetele stiu despre ce vorbesc..:)

Poti face masaj cu o crema super hidratanta - dar va fi un pic ciudat caci nu-ti simti burta..e desensibilizata rau de tot..si asa va ramane multa-multa vreme...Apropo eu foloseam - folosesc si acum pt. masaj (in special cel celulitic) o manusa pt.caini si pisici - se gaseste la orice cabinet veterinar, e super ieftina, arata ca o manusa doar ca are niste "bumbi" de plastic in palma..e super-super buna..

Fruntea sus caci suntem mame frumoase si destepte..sa vezi ce "sexoasa" vei fi..:)

Mama_lui_Alex

Da.

Eu am dat-o jos. Inutza are 1 an si 3 luni si burtica mea arata excelent.

Iti recomand, incepand cam de la 8 luni dupa cezariana, masaj anticelulitic de 3 ori pe saptamana si abdomene (incepe doar cu 5 pe zi, dar facute corect).

In paralel cu masajul anticelulitic, poti pune pe burtica niste masti anticelulitice care tonifica pielea si "ard" sunca.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Primul Craciun pentru bb Andrei! Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta minune!

http://www.point.ro/andrei/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...