Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

irinadum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 305
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Stiam eu ca am uitat sa raspund la cineva aseara:

Bumbita [iartama], m-ai intrebat daca am mutat patutul la noi in camera. Da, l-am mutat, sunt nopti in care nu se trezeste, altele in care se trezeste. Dar il mangai pe caput, pe spate si adoarme la loc.

Numai azi dim. ma trezesc in locul lui Clau, el in locul meu si Marco la margine, cu capul la picioarele noastre. Mi-a zis ca aplans putin si l-a luat cu noi, dar l-a pus pe urma la loc.

Gata pauza de [cafea], fug iar la adunat.

Gio si [copil]Marco (6 ian. 2006)

poze Marcoid="blue">, filmulete Marcoid="blue"> (1)id="blue">,(2)id="blue">,(3)id="blue">, filmulete Craciunid="blue">, Marco la 1 anid="blue">

Marco- ingerashul nostru(montaj)id="size1">

nunta noastra[nunta]

Postat

Dani mi-a facut azi noapte figuri, s-a trezit la ora 1 si pana la ora 2 s-a tot smiorcait...ii curgea putin nasucul (cred ca cum am stat atatea ore afara) si era tare mornait nici nu stiam ce vrea, nici ceai, nici apa, i-am pus niste ser fiziologic in nas...am sfarsit prin ai da nurofen si s-a mai calmat putin.

Discutii despre mancare se pare ca nu e bine sa mai avem ca se ajunge la [haibat][box][mariaj].

Eu mi-am spus pararea, la fel ca fiecare, deci fiecare face cum crede de cuvintza ca e mai bine.

Bianca[vampa] , mami de Sandra( 8.07.1997)[zana] si de Daniel (17.01.2006)[9cer][bibe]

Albumul nostru[foto]Poze Daniel 1 An[bis]

Filme [foto] Craciun 2006[pegeam]

Postat

Giova-La multzi ani pentru Clau!

La noi a nins........cum se intampla doar o data pe an, am tras o fuga cu Alex pana la [:D]luminisul cu leagane din padure. in prima faza a fost ok, dar apoi nu a mai fost f cooperativ ........ii era somn. poate mai sta zapada pana dupa-amiaza ca sa mai iesim o data impreuna cu prietena mea.

Diana- cand le ies din cap americanilor interdictiile la alimente iti trimit cu posta rapida vreo 2-3 pui afumatzi-[:D]de pofta

Irina-ti se facu de "jamboane".asa e ca cartabosu' nu intretine "forma" f bine?.......eee[:D]....la tine e mai simplu cu trimisul.

despre discutiile de aseara- eu mi-am facut demult publica opinia si o respect pe a fiecaruia, dar nu gasesc normale si civilizate jignirile "in grup"

ana si alexandre (17.02.2006)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...