Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mamici, ce simptome de sarcina ati avut?

Recommended Posts

Mamicutelor, am o mare curiozitate....."cum v-ati dat seama ca sunteti gravi inainte sa se pozitiveze testul"?

sau...." ce simptome ati avut"?

Eu , sincer , nu stiu cand am ovulat [bang].Am un cm la 31 de zile.Iar din z17 am inceput sa iau duphaston. La cateva zile ( adica prin z 21-22) m-am balonat...si am aceeasi stare si in prezent z28. Nu stiu ce se intampla. Am si sanii mariti, nu sunt foarte durerosi...Am si dureri de spate.Am si scurgeri mai abundente.Voi ce spuneti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu m-am simtit balonata (si asta primele doua luni) si sanii tensionati. plus toate simptomele de ciclu doar ca mai accentuate.id="purple">id="Comic Sans MS">

Ramonellaid="red">id="Comic Sans MS"> pretuieste momentele astea in care nu simti nimic, o sa te napadeasac prin sapt 6-7 toate. sper sa fii din norocoasele care scapa de greturi, ameteli si toate alea din primul trimestru. eu nici acum nu suport anumite mirosuri, in special cele legate de detergenti.

sarcini usoare fetelor.id="purple">id="Comic Sans MS">

Simonaid="purple">id="Comic Sans MS"> [gravi] 15+id="purple">id="Comic Sans MS"> [am] Mara/Mateiid="purple">id="Comic Sans MS">

poze

Gust metalic in gura. Parca mancasem fier. Si asta a durat pana in trim 3 de sarcina. Greata si altecele au venit la 6-7 sapt.Eu exact acum un an (mai exact pe 19 febr) in z28 am simtit pur si simplu ca sunt gravida. Asa ca am cumparat un test care a iesit pozitiv. Multa bafta sa fie si la tine asa.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Botez

la mine asta a fost cel mai clar simptom pentru ca nu sunt balonata in mod obisnuit. doar in prima zi de ciclu eram balonata. celelalte stari semanau foarte bine cu cele de ciclu, si ma gandeam ca doar in mintea mea sunt mai accentuate. iar cu gustul metalic...l-am simtit mult mai tarziu. depinde de fiecare. imi spunea mama ca sarcina cu mine si cea cu fratele meu au fost complet diferite. deci vezi, la aceeasi femeie se manifesta altfel....si scurgerea mai abundenta este un semn. iti tin pumnii sa fie cu ochi si sa te inscrii la bebelusi de nov-dec.id="purple">id="Comic Sans MS">

Simonaid="purple">id="Comic Sans MS"> [gravi] 15+id="purple">id="Comic Sans MS"> [am] Mara/Mateiid="purple">id="Comic Sans MS">

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...