Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

crinuta

Recommended Posts

Livianaid="blue">, iti multumesc pt raspunsuri. Vremea la munte a fost excelenta, ziceai ca-i primavara. Spre seara era mai rece, tinant cont ca eram la munte.

Si eu as vrea sa renunt la ulei, de ex..ca si acum inca o dau, dupa fiecare pipi.., dar nu stiu cand. Iar la servetele nu voi renunta, poate ca le voi schimba.. sa trec pe unele mai ieftine..cele de la baby delfi sunt destul de bune.

[pup] [pup]

albume foto

Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

rochita rosie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Livianaid="red">- apartametul e in Bd 1 Mai, 4 camere facute 3, 110mp cu tot cu balcoane si boxa. Si e 150.000 - un pret foarte bun pentru zona asta. Adica am vazut apartamente la 145.000 cu 3 camere si 85mp Din pacate preturile s-ar putea sa creasca caci o sa dea drumul la credite fara avans.

www.ubi.ro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Ubiid="red">, in primul ma bucur ca ati gasit ceva care va place si sper sa finalizati cu succes tranzactia! Cat despre preturi si credite e mult de discutat. Eliminarea avansului nu cred ca se va face in totalitate si chiar daca ar fi asa, nr celor care vor putea imprumuta sume atat de mari va fi f mic, caci ar trebui sa aibe venituri f mari. Eu ma gandesc ca deja e nejustificat de mult sa platesti pt un ap peste 100.000 euro. In mod clar preturile vor mai creste, dar asta si din cauza agentiilor care imprastie tot felul de zvonuri. Practic ele au creat o stare de panica generala pt care au crescut extrem de mult preturile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si [gravi] 28s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...