Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

intrebare pentru posesoarele de sterilet...

Recommended Posts

Buna

Mi-a pus dr steriletul joi dupa-amiaza si mi-a zis ca voi avea o usoara sangerare. Am avut joi iar vineri o fost putin si foarte diluat. Dar azi-dimineata m-am trezit cu 5-6 picaturi pe tampon de sange curat, iar acum alte 5-6 picaturi... ati patit si voi la fel, sau n-ati sangerat decat in prima zi la montare? Ca-i sambata si n-as vrea sa-l sun pe dr si sa-mi zica cum ca-i normal... Sa mai astept sau sa ma panichez? E sterilet cu fir de argint, nu stiu daca asta-i important...

Pupici,

Cati si Alexa (24.07.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna caterina71,

Eu mi-am pus sterilet Mirena.

Nu am avut nici o sangerare la montare si nici nu m-a durut burta de la el.

Cand mi-a venit prima menstruatie a fost mai lunga....10-12 zile (din care nici o zi nu pot sa spun ca a fost abundenta). La final imi puneam tamponul pentru cateva picaturi.

Ceea ce mi-a spus doctorul meu este ca ...este foarte normal ca aceste mici sangerari sa apara...perioada lor maxima este de obicei de 15 zile. Daca in schimb se lasa si cu dureri sau cu sangerari abundente, atunci trebuie sa dai fuga la doctor.

Momentan nu te panica, ca trece.

Cu drag

Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana

http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

timp de 6 luni pot aparea sangerari neregulate.. nu e nici o problema, daca nu ai nici un disconfort totul e ok

voua nu va da medicu o carticica de la sterilet dupa ce vil instaleaza... aici se daid="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...