Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

care crema imp iritatiilor la fundulet vi se pare cea mai eficienta?baiatul meu are 2 ani si 2 luni si este mereu rosu intre bucute,chiar langa anus.am incercat cu bepanthene,cu biolane,cu cutaden....nimic nu are efect....vreau acum sa i cumpar alta crema,dar nu stiu de care....voi ce imi recomandati?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si noi tot crema de galbenele folosim de la ,,calendula,,(firma producatoare)este pt multe super ok,eczeme,herpes multe multe,si eu am folosit la fel multe altele dar m-am hotarat si voi ramane la ea.este super.

ti-o recomand cu multa incredere sau la fel de bun este violet de gentiana este adevarat ca se albastreste funduletul dar efectul este cu mult mai rapid,adica dupa o zi deja este ok copilul.

oprescu

Ptr orce iritatie folosesc spray-ul cu aloe Forever. In cateva ore dispare orice iritatie.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

La Anastasia:

Cand era f ititata si rosie am trata-o cu Triderm (maxim 4 zile)

Apoi am continuat cu Mustela (sunt 2 creme pentru iritatii de fundulet).

La Robert:

A mers cu Sanosan pt pevenire - fara nici un tratament.

Fiecare copil are o anumita sensibilitate in zona funduletului. Trebuie sa incerci mai multe variante pana o gasesti pe cea mai potrivita.

Eu m-am dus la farmacii si am cerut monstre de creme si am ramas la Mustela pe care am si cumparat-o ulterior pentru ca nu se mai irita deloc cu ea.

Bafta mare

Cu drag

Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana

http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...