Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pasta de dinti

Recommended Posts

Presupun ca a mai fost deschis un asemnea subiect,dar probabil n-am fost eu pe faza.

Asa ca, astept de la fetele de peste tot impresii despre vreo pasta de dinti buna cu adevarat,cu adevarat antitartru.

Eu folosesc Glister, dar nu m-a dat pe spate.

Am tot auzit imediat dupa revolutie,de la diferite persoane care au primit ajutoare din Germania, America, ca au primit o pasta de dinti care folosita timp de cca 2 luni inlocuia cu succes detartrajul.

Poate aveti informatii despre asa ceva ,tare m-as bucura sa nu fie doar o poveste.

casuta cu pitici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu exista asa ceva: pasta de dinti care sa inlocuiasca detartrajul!

pasta de dinti e buna daca si cel care o foloseste o ajuta sa isi faca treaba bine: tehnica de periaj corecta, spalat dimineata si seara, periuta adecvata!

din reclame toate par super dar in functie de caz poti alege ceea ce t-i se potriveste; eu am observat ca cea de la Colgate- Colgate Total are efect mai indelungat, imi simt dintii curati dupa mai multe ore !

pentru dinti sensibili Sensodine e recomandat!

momentan folosesc pasta de la Aqua Fresh , cu efect spumant care e ok.

dar cele mai importante lucruri tehnica de periaj, spalat dimineata si seara, periuta adecvata si detartraj la 6 luniid="red">!

Saluti,

Eu am folosit pasta de la Amway. Asta mi s-a parut cea mai buna. Iti simt dintii curati mult timp si parca ii si albeste, dar de detartraj nu prea scapi, ce-i drept [:D]. Costa mai mult ca o pasta normala, dar eu zic ca merita. Un tub mare e vreo 250000 lei vechi dar si tine mult timp ca trebui sa pui putin pe periuta. Eu sunu super incantata de ea.

Paste de dinti care sa inlocuiasca detartrajul nu stiu sa existe...Acum ceva timp auzisem ca in SUA a aparut o apa de gura care dizolva tartrul, dar ce efecte asupra smaltului dintilor nu se spunea...Oricum pastele de dinti antitartru previn depunerea tartrului si nu il curata pe cel deja depus sau cu o vechime considerabila, spun spun din experienta proprie...Am avut probleme cu tartrul si nu m-a scapat de el nici o pasta de dinti, tot dentistul a facut minuni si de atunci mi-am jurat ca nu mai vreau sa mai am probleme de genul asta asa ca am mare grija...Pasta de care sunt foarte multumita este blend a med 7 (sper ca am scris corect, mi-e lene sa ma deplasez sa ma uit pe tub)...Pasta asta imi calma foarte rapid si eficient decat alte medicamente durerile de masele, pana ajungeam la dr...E bine sa alternezi pastele de dinti, asa mi-a zis dentistul, dar din tot ce am folosit cel mai bine ma impac cu Blend a Med 7...Dar cum suntem diferiti, unele paste de dinti pot multumi pe unii si nemultumi pe altii...

--------------

Viata e frumoasa daca stii cum s-o traiesti...

Mai de mult era Colgate-antitartru..... Mie pasta asta chiar mi-a curatat tartrul de pe dinti... Acum insa nu mai e, e cea de 24h, samd, insa nu mai are acelasi efect... E adevarat ca nici nu prea am tartru, insa....

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...