Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

OARE E RACEALA SAU...?

Recommended Posts

AM UN BAIETEL DE 11LUNI, ACUM 2 ZILEE, SEAPA I S-A INFUNDAT NASUCU, NU PUTEA RESPIRA DOAR PE GURITA AINCEPUT SA STRANUTE DE NENUMARATE ORI, I-AM DAT REPEDE NUROFEN 2,5ml, preventiv, nu a dormit deloc bine toata noaptea in brate il purtam plingea de numa numa, ii era frica cred ca nu putea respira norma,cind adormea si il puneam in patut nu dura mult si se trezea plingind cind il luam in brate se mai linistea, nu a facut febra deloc, pe la 5 noaptrea i-am mai dat o tura de nurofen.Dimineata am sunat pediatra care mi-a dat ceva picaturii,nurofen in continuare si bromhexin pt tusa,acum nu mai tuseste dar parca in prima zi tusea putin. nu a facut febra. ce ziceti? e o raceala ? sunt disperata nu mi-a fost niciodata bolnavior/[:(]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lory: nu fi suparata, nu ai primit raspunsuri(si intr-o ora de la deschiderea subiectului) pt. ca astazi mamicutele nu au timp de calc.

E posibil sa fie o raceala usoara, fara febra. O sa treaca in cateva zile.

Nu inteleg de ce ti-a spus sa administrezi nurofen in acest caz.

Pediatra mea rec. nurofenul(fetita mea e mai mica cu o luna decat baietelul tau) doar peste 39 de grade - in cazul racelilor.

Sa-ti spun ce folosim noi: pt. nasuc: pivalone - la secretii galbene sau marimer - secretii transparente(apa). Pt. tuse: eurespal sau stodal - ambele sunt pt. tuse combinata. Pt. eliminarea secretiilor din gatut: ambroxol(de import).

Cat are nasucul infundat e bine sa-l culci cu capusorul mai sus iar aerul din camera sa nu fie uscat(poate fi chiar un pic de racoare).

Antitermice folosim doar la febra.

Din nefericire am experienta si la raceala simpla dar si la cea cu febra.

ITI MULTUMESC DRAGA DARRIA, ESTI O SCUMPA . Deci nurofen i-am dat eu preventiv cind am vazut in ce stare e, poate ca facea febra daca nu ii dadeam, acum e si tare agitat pt ca tre sa sa ii iasa al 6 lea dintisor, eu ciind il vad asa agitat si cind imi cam dau seama ca tre sa-i iasa vre un dinde ii dau seara nurofen vreo 2-3 serii intelegi? asa am facut si acum ciind am vazut ca ii e nasucu infundat si tot stranuta i-am dat de frica sa nu faca febra. eu sung gata ciind are febra nu sunt in stare de nimic.ptr nasuc ii dau ser fiziologic efedrinat de 0,5la suta, dar vad ca e mai bine , umbla singur in patut iia revenit glasuu. ma bucur, DOAMNE AJUA. ITI DORESC CRESTERE CURATA SI SA NU MAI AVEM PARTE DE ASA CEVA /[;)][pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...