Tia Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Il atentionam, dar mi-e clar ca nu suntem eficienti. Copilul e fascinat de lucrul in sine, acum descopera cum se zgaraie mobila, cum se murdareste parchetul, etc.. El nu realizeaza stricaciunile, pentru el sunt lucruri noi pe care tocmai le-a invatat. Ii spun sa nu faca si ma ascuta...un timp, pana uita Nici prea multe restrictii nu cred ca este ok sa le impunem, or sa ramana cu impresia ca n-au voie nimic.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Pet Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Adica sunt copii care au inteles din prima si nu au mai mazgalit niciodata peretii? Ia te uita... Atunci ma consolez cu gandul ca asa isi dezvolta creativitatea. Pe mine m-a durut un pic cand abia ce cumparasem o masa noua si tineam la ea ca la ochii in cap, apoi la cateva luni lui Niki i-au iesit incisivii... Patutul si masa asta au avut cel mai mult de suferit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ariel_7000 Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 am mare noroc ca alexutza mea nu distruge, nu mazgaleste. s-au mai intamplat accidente, fara intentie...dar nu am reactionat negativ, in primul rand pt ca eu consider ca lucrurile au valoarea pe care le-a dam noi. am curatat, am strans resturile si i-am zis sa fie mai atenta pe viitor... mai distractiv este ca de 2 saptamani avem un pui de chinchilla, care are o mare pasiune:aceea de a rontzai! asa ca impreuna cu copila, pazim pe cin-cin sa nu roada . ii punem "distractii" prin camera:betze, cuburi de lemn, alune, ca sa-i distragem atentzia de la cartzile pe care le "mananca":) asa ca fetitza mea ma intzelege perfect acum cum este cu distrusul obiectelor...oricand jucariile ei pot deveni "victimile" lui Ronzilla[mariaj] Save the Earth- it's the only planet with Chocolate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nusicasiely Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 eu cand eram mica,impreuna cu fratele meu,am aruncat piure pe perete si am lipit un afis,asa cum am vazut pe stalpi.saraca mama.ne-a certat,a curatat,dar atunci era var nu lavabil.asa ca a lasat peretele asa pana a inceput sa imi fie mie rusine cand venea cineva si mama ne para la toti. cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole! elenica lu' mamica http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.